Вицепрезидентът на Филипините Сара Дутерте в понеделник се противопостави на

...
Вицепрезидентът на Филипините Сара Дутерте в понеделник се противопостави на
Коментари Харесай

В рядък упрек вицепрезидентът на Филипините се противопоставя на решението на президента да поднови мирните преговори с комунистическите бунтовници

Вицепрезидентът на Филипините Сара Дутерте в понеделник се опълчи на решението на държавното управление да възобнови мирните договаряния с комунистическите бунтовници, описвайки ход като „ съглашение с дявола “ в необичаен укор към президента Фердинанд Маркос младши.

Правителството и комунистическите бунтовници се споразумяха предходната седмица да възобновят договарянията след шестгодишна пауза, за да постави завършек на половинвековен спор, който умъртви повече от 40 000 души.

Дутерте, дъщерята на някогашния президент Родриго Дутерте, който приключи договарянията през 2017 година, предизвести, че бунтовниците могат да се възползват от мирните договаряния и са „ неоткровен “ при постигането на съглашение.

Тя прикани президента да преразгледа и преразгледа политиката, която включва даване на прошка на членове на Комунистическата партия на Филипините, нейното политическо рамо, Националният либерален фронт на Филипините (NDFP) и неговото въоръ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР