Вицепрезидентът на България Илияна Йотова коментира текущото положение на управление

...
Вицепрезидентът на България Илияна Йотова коментира текущото положение на управление
Коментари Харесай

Йотова: По-честно е да има избори и да се състави редовен кабинет

Вицепрезидентът на България Илияна Йотова разяснява настоящото състояние на ръководство в страната, наблягайки серия от проблеми, които съгласно нея водят до политическа неустойчивост и затрудняват развиването на нацията. По думите й неналичието на успеваемост в съдружното държавно управление , отсъствието на дълготрайни промени и вътрешнополитическите проблеми съставляват съществени провокации, които би трябвало да бъдат адресирани за възстановяване на живота на българските жители.

Йотова посочи пред „ БНР “, че страната е изправена пред политическа рецесия , която води до непредсказуемост във вътрешните и външните политики. Тя акцентира неефективността на ротационното ръководство и неналичието на ангажимент към промени като съществени аргументи за настоящото състояние. Вицепрезидентът прикани за бистрота и отчетност от страна на ръководещите, както и за незабавна потребност от действителни промени, които да адресират дълготрайните проблеми на страната .

Сред разискваните в изявлението въпроси бяха неналичието на медикаменти и проблемите в правосъдната система , които съгласно Йотова са ясни образци за последствията от неналичието на ангажимент към промени. Тя също по този начин засегна въпроса за външнополитическата непредсказуемост на България и нуждата от устойчиво ръководство, което да улесни включването и поддръжката на българските жители в чужбина.

Илияна Йотова акцентира нуждата от ясно съдружно съглашение и действителни дейности за възстановяване на стандарта на живот на хората. Тя прикани за отговорност и ангажимент към дълготрайни цели от страна на политическите водачи, за превъзмогване на настоящата политическа рецесия и реализиране на устойчиво и дейно ръководство на страната.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР