Вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата

...
Вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата
Коментари Харесай

Валери Симеонов категоричен, PR с акция "Шум" не си е правил

Вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила съобщи, че институциите не се усещат сигурни при инспекциите по морето и по тази причина се е присъединил в тях, с цел да покаже, че страната има воля. Той е безапелационен, че преместваемите обекти по черноморските ни курорти би трябвало да се отстранен като в студиото на "Денят стартира " съобщи, че плажът у нас се е трансформирал в територия на беззаконието.


"Смешно, че страната получава едвам 8 млн. лв. облага от всички плажове за разлика от концесионерите, които осъществят десетократно по-голяма доход ", съобщи той.

В студиото на Българска национална телевизия Валери Симеонов заяви за корупционна скица в "Мини Марица-изток 2 ", където е оповестена поръчка за пазаруване на варовик за 15 лева, а 29 дни по-късно се подписва договорка с авансово уговорени други компании с 6 лева по-висока цена в ущърб на страната. Така страната е ощетена с десетки милиони лв., а по случая е подредена инспекция.

По думите му цялата идея за концесии на плажовете е тотално сбъркана. "България получава 8 млн. от всички плажове. Концесионерите осъществят десетократно по-голяма облага. "

По отношение на националните ни курорти той сподели, че би трябвало да се отстрани двойната благосъстоятелност, където алеите, ВИК-мрежата са благосъстоятелност на страната, а хотелите са частни и страната има обвързване единствено да влага в поддръжката на инфраструктурата.

Относно инспекциите за шума по морето Валери Симеонов изясни, че повода не е да си прави реклама, а, че институциите не се усещат сигурности при тези инспекции, тъй като по думите му има недосегаеми обекти. Проверки на редица заведения се вършат със боязън и трябваше аз да отида и да покажа, че страната има воля.

По думите му по отношение на 2016 година досега почти с към 350 млн. ще бъдат повече приходите.

Влери Симеонов сподели, че в идната парламентарна сесия са подготвили закони, както за шума, по този начин и за преместаемите обекти и прехвърлянето на собствеността.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР