Вицепремиерът Валери Симеонов похвали министър-председателя Бойко Борисов за решението държавното

...
Вицепремиерът Валери Симеонов похвали министър-председателя Бойко Борисов за решението държавното
Коментари Харесай

Симеонов похвали Борисов за ЧЕЗ и изкара тъмни петна от миналото на патриарх Кирил

Вицепремиерът Валери Симеонов похвали министър-председателя Бойко Борисов за решението държавното присъединяване в договорката с ЧЕЗ да бъде 34%. Съпредседателят на " Обединени патриоти " обаче разкритикува днешните митинги против държавното управление и атакува съветския патриарх Кирил, като изкара тъмни петна от предишното му.
Цялостното изкупуване на ЧЕЗ си е връщане на социализма и болшевизма . Не може да има изкупуване на 100% и да стартираме да си потвърждаваме, че страната не е постоянно най-хубавият собственик, разяснява договорката в ефира на Българска национална телевизия Симеонов.
Трябва в действителност тези 34%, откакто има единодушие от другата страна, това ми звучи като да удариш шестица от тотото и да не отидеш да я получиш . Става въпрос за доста малко пари. В случая страна няма да гони действително практикуване на тази благосъстоятелност. Нашата позиция е да взе участие страната с контрола. Това ни би трябвало на нас - надзор. Решението за ЧЕЗ е положително, аз поздравявам решението на министър-председателя , разясни Валери Симеонов.
Редно е да опитаме да закупим евтино няколко акции и от другите две сдружения и от други частни сдружения, които са с доста по-стратегическо значение от ЧЕЗ, разви тезата си вицепремиерът.
За мен ЧЕЗ изтегля бизнеса си от Източна Европа, тъй като влиза в Централна и Западна Европа с доста висока облага. ЧЕЗ няма да желае да продаде на който и да е. ЧЕЗ ще продаде на някого, който ще продължи този бизнес, който няма да срине тази активност. ЧЕЗ ще резервира мениджърския си състав и купувачът ще продължи да развива компанията. Следващият въпрос идва - парите на купувача. ЧЕЗ обезпечава на няколко огромни европейски банки, че тази договорка е обезпечена . В своите изявления и изявленията Върбакова не лъже. Тя е крайният покупател - и тук не лъже, само че не споделя, че тези банкови институции ги обезпечава ЧЕЗ - с застраховане на заеми, хвърли още изясненост по договорката ръководителят на НФСБ.
По думите му няма никакво морално и политическо право Теменужка Петкова да мърда от стола си . Тя е предан министър. Никаква връзка няма сред Теменужка Петкова и договорката с ЧЕЗ. Аз упорствам и я апелирам да остане. От позиция на значимостта на момента, Теменужка Петкова би трябвало да остане. Никой член на държавното управление няма нищо общо със договорката, безапелационен бе вицепремиерът.
Протестите през днешния ден са яловите напъни на Българска социалистическа партия да разбърка страна. Но им липсва смисълът, разяснява Симеонов идните митинги от 11:00 ч. пред Министерски съвет с искане за оставката на държавното управление, подкрепени от Българска социалистическа партия.
От думите на Валери Симеонов стана ясно, че представители на Реформаторския блок са подготвили " едни доста смислени текстове ". Те дефинират преди всяка договорка да се правят съответните проучвателни дейности и на база тази информация, да се изготвя позиция на Министерския съвет. В тази посока ние ще внесем промени в закона, с цел да няма случаи на скандални реакции на общество и политически партии, разясни вицепремиерът.

" Тоя с деветте присъди, да го гръмнеш, му е малко ". Така Валери Симеонов разяснява убийството на Георги Джевизов (Жоро - Плъха), убит от пловдивския рентгенолог доктор Иван Димитров. Симеонов категорично посочи, че приказва не в качеството си на вицепремиер. Според него митингите в отбрана на лекаря са били прибързани.
Вицепремиерът разяснява и визитата на съветския патриарх Кирил, като изкара тъмни петна от предишното му. " Патриарх Кирил не е слязъл от небесата и не е делегат на Исус Христос. През 1996 година той има 14 милиарда от импорт на безакцизни цигари и 4 милиарда вино за потребностите на църквата. Има вила в Швейцария и часовник за 30 хиляди ", описа Симеонов и попита: " Какъв е тоя? " Това не е източноправославен свещеник. Това е сътрудник " Михайлов ", посочи още вицепремиерът.


Етикети:
Предишна Случайна вест ОЩЕ ОТ Политика  Управляващите уголемяват рамките на неизбежната защита Управляващите уголемяват рамките на неизбежната защита  Правителството отдръпва Истанбулската спогодба Правителството отдръпва Истанбулската спогодба  Посланик за един ден Посланик за един ден  Борисов отдръпва Истанбулската спогодба Борисов отдръпва Истанбулската спогодба  Радев назначи Данчо Дяков за шеф на НСО Радев назначи Данчо Дяков за шеф на НСО Интервю Още Кметът на Банско: Кауза при еколозите за парк " Пирин " ли? Тъпа непримиримост!
Георги Икономов е роден през 1968 година в Банско. Завършил е &b...
Смолян и още 9 града откриват хранителна банка за небогати Оцелял в Сирия съветски наемник: Съществуваме, с цел да може да отхвърлят Теодор Ушев: Изкуството би трябвало да има резултата на граната " Молотов " Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Важен акционер в ЧЕЗ събира поддръжка сре...
Михал Шнобр, един от най-влиятелните миноритарни акционери в ЧЕЗ, се разгласи твърдо срещу продажбата на българския бизнес на компанията...
Все още не е ясно чия е виновността за случай... 3 мита за женското тяло по време на секс Северна Корея подготвена да се откаже от нуклеарен... Започна записването за матурите, датите на... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Дневен хороскоп за 7 март
Овен През този ден не правете взаимни отстъпки с бизнес сътрудниците си. Не забравяйте, че общите старания ще допринесат и за вашите изгоди. Те...
Прокуратурата: Д-р Иван Димитров е стрелял... Даниел Златков след обвиняванията в побой: Т... Д-р Димитров - следващата стъпка към арбитър... Главата на съветската черква назидателно се к... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Петър Стоянов: Наш въпрос е изискуем ли бл...
Дали ние изискуем признателност на румънци, литовци, финландци и украинци, мисля, че е наш въпрос. Колкото и дребен да е бил техният принос...
Държавата на колене Песков отговори на обвиняванията за отравяне... Прокуратурата: Д-р Димитров е изстрелял ця... Д-р Иван Димитров излезе от ареста с думит...  www.expert.bg  Арбитражна уговорка може да попречи на България да влезе в договорката за ЧЕЗ? Арбитражна уговорка може да попречи на Бъл...  " Газпром ": 50% от морския сектор на " Ту...  Гинка Върбакова дойде в Прага Гинка Върбакова дойде в Прага  Apple пуска на ниска цена преносим компютър на пазара Apple пуска на ниска цена преносим компютър на пазара  www.iwoman.bg  Организират Шествие за правата на дамите на 8-ми март Организират Шествие за правата на дамите...  Скритият плаж на любовта (видео) Скритият плаж на любовта (видео)  Как вярно да избираме козметика Как вярно да избираме козметика  Дневен хороскоп за 7 март Дневен хороскоп за 7 март  http://www.sportlive.bg  Неймар: Горд съм с ПСЖ Неймар: Горд съм с ПСЖ  Ливърпул си взе отмора против Порто на път към 1/4-финалите в Шампионска лига Ливърпул си взе отмора против Порто на п...  " Парк де Пренс " и ПСЖ на колене пред евр...  СНИМКА: Край на розовото! Вижте новия екип на Григор Димитров СНИМКА: Край на розовото! Вижте новия ек... Интервю Още Кметът на Банско: Кауза при еколозите за парк " Пирин " ли? Тъпа непримиримост!
Георги Икономов е роден през 1968 година в Банско. Завършил е &b...
Смолян и още 9 града откриват хранителна банка за небогати Оцелял в Сирия съветски наемник: Съществуваме, с цел да може да отхвърлят Теодор Ушев: Изкуството би трябвало да има резултата на граната " Молотов " Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен Нови Най-четени Най-коментирани Симеонов похвали Борисов за ЧЕЗ и изкара тъмни петна от предишното на па... 21 0 Съединени американски щати постанова нови наказания на КНДР поради убийството на брата на Ким Чен... 96 0 Прав(о) или не: Президентът (ВИДЕО)...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР