Вицепремиерът в оставка Томислав Дончев и бившият министър на външните

...
Вицепремиерът в оставка Томислав Дончев и бившият министър на външните
Коментари Харесай

Дончев и Митов стават зам.-председатели на ГЕРБ, бившият външен министър нападна Радев заради Русия

Вицепремиерът в оставка Томислав Дончев и някогашният министър на външните работи в кабинета „ Борисов 2 “ са двете оферти за заместник-председатели на Политическа партия ГЕРБ.
Номинацията им направи персонално водачът на партията Бойко Борисов по време на днешното съвещание на Националният съвет на партията, откакто преди този момент.
 Борисов показва промените в ГЕРБ, знакови лица се разделят с постовете си Борисов показва промените в ГЕРБ, знакови лица се разделят с постовете си
Лидерът на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов стартира да реформира партията си. По време на Националното заседание на първата политическа мощ от пос...
„ ГЕРБ заема мястото си в център-дясно като евроатлантическа партия. Това е доста значимо сега. Нашите сътрудници деликатно ни гледат и ни слушат “, аргументира Борисов предлагането и добави: „ С това си предложение желая да дам явен знак накъде върви ГЕРБ, на кои страни желаеме да приличаме и към какво се стремим “.
Пред България и Европа стоят тежки геополитически провокации. Трябва да имаме ясни правила. ГЕРБ декларира тези правила. С моята номинация има ясна посока, съобщи Даниел Митов.
В документа също по този начин се показва угриженост за детонациите във военни хранилища в България.
„ Защо президентът крие тази декларация. Какво се случва. Очаквам партията да вземе отношение “, сподели Митов.
 Василев: Днес е краят на ГЕРБ, последният ден в политическата биография на Борисов Василев: Днес е краят на ГЕРБ, последният ден в политическата биография на Борисов
Последният ден на Борисов като министър председател, последният ден от неговата политическа биография. Това написа във Фейсбук някогашният дипломат на...
Борисов направи превод на български: „ Двуличието е в тези хора. В прессъобщението на президента липсват най-важните абзаци “.
„ Нашата задача е да бъдем по-добри от себе си “, съобщи от своя страна Томислав Дончев.
Според него максимата, че всеки човек би трябвало да учи нови неща, без значение от възрастта си, важи с цялостна мощ и за политическите субекти, които всеки ден би трябвало да бъдат на висотата на публичните упования.
ГЕРБ би трябвало да остане политическата мощ, която мисли за общото “, безапелационен бе Дончев, който укори някои партии, че „ отглеждат радикални малцинства “. „ Политиката е изкуството да живеем дружно “, сподели още Дончев пред делегатите, призовавайки диалогът межди партиите да бъде върнат на равнището на „ политическата прагматика “, без „ крамоли и кавги “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР