Вицепремиерът Томислав Дончев и представители на Световната банка, Европейската инвестиционна

...
Вицепремиерът Томислав Дончев и представители на Световната банка, Европейската инвестиционна
Коментари Харесай

Вицепремиер, представители на Световната банка и „Гугъл” пристигат в Пловдив за форума „Индустрия 4.0”

Вицепремиерът Томислав Дончев и представители на Световната банка, Европейската капиталова банка, „ Google ” и други идват в четвъртък в Пловдив за присъединяване в годишния бизнес конгрес „ Индустрия 4.0 ”. Събитието ще се организира в палата 7 на Международния панаир и ще бъде намерено от кмета на Пловдив Иван Тотев и ръководителя на Представителството на Европейската комисия в България Огнян Златев. Томислав Дончев ще взе участие в първия панел на форума на тематика „ Къде се намира България на европейската индустриална карта. Политики, които ще насърчат нововъведенията и растежа ”, който стартира незабавно след формалното разкриване.

 Вицепремиер, представители на Световната банка и „ Google ” идват в Пловдив за форума „ Индустрия 4.0 ”

Основните цели на конференцията е да покаже иноваторите в промишлеността, които към този момент оформят бъдещето и трансформират метода, по който работим, произвеждаме и живеем, както и по какъв начин да понижим разноските и подобрим успеваемостта за по-голяма скорост и мащаб, по-умни артикули и услуги. Другите значими тематики, които са предмет на двудневния бизнес конгрес в града под тепетата, са: „ Топ 5 бизнес прогнози за Бъдещето на промишлеността ”, „ Образованието и уменията на новaта епоха: От новите способи за образование до новите способи на работа ”, „ Дигиталната гражданска война и новите бизнес модели ”, „ Автоматизация на производството / цифрова фабрика ” и „ Аутсорсинг тактики за модерната промишленост ”.



Сред лекторите се открояват имената на Аруп Банерджи, районен шеф за Европейски Съюз на Световната банка, Гунар Мюнт, шеф на отдел „ Иновации и конкурентноспособност ” в Европейската капиталова банка (ЕИБ), Марк Никлас, шеф на отдел „ Иновативни политики за напредък ” към Европейската комисия, Наталия Коробко, районен управител „ Бизнес развиване ” в Гугъл, Кадир Сенер, шеф Облачни технологии и решения за бизнеса за район Multi-country Europe в Microsoft, проф. Ахмед Буснайна, шеф на Центъра за научна и инженерна наномащабна активност в Northeastern University в Бостън.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР