Вицепремиерът Мария Габриел очерта 3 фактора, по които ще оценява

...
Вицепремиерът Мария Габриел очерта 3 фактора, по които ще оценява
Коментари Харесай

Габриел с 3 критерия дали да остави някой министър на поста

Вицепремиерът Мария Габриел очерта 3 фактора, по които ще прави оценка министрите и възможните техни заместници през идната през месец март ротация на кабинета през месец март.

На първо място - по какъв начин въпросният началник на ведомство си е приключил работата.

Но и още: " Важно е и по какъв начин обществото е усетило работата му. И доста значими са и положителните връзки с парламентарните групи, подкрепящи държавното управление ", сподели Мария Габриел откакто дружно с премиера Николай Денков и вътрешния министър Калин Стоянов участва на откриването на нова автоматизирана система за лабораторен разбор на кръвни проби за съществуване на наркотични субстанции при водачи на МПС, намираща се в Националния институт по криминалистика към Министерство на вътрешните работи.

" Екип България ". Така дефинира тя екипът си от министри.

" Не считам да приказвам за каквито и да е промени на този стадий. Резултати, доверие и български жители, които да са задоволени от това, което се прави ".

Вицепремиерът Габриел загатна и за това, че би оставила на поста вътрешния министър Калин Стоянов.

" С министър Стоянов работим добре освен по тематиката Шенген, а и по тематиката за днешното ни събиране. В момента, в който той въплъщава задачата на Министерство на вътрешните работи - сигурността на българските жители, когато въплъщава България да бъде страж на границите на съюза и носи сигурност на всички жители, и на българските и на европейските, считам, че до този миг сме посочили, че работим извънредно добре в съдействие ", не спести похвали по отношение на работата на сътрудника си тя в отговор на въпрос на News.bg.

Самият Министерство на вътрешните работи началник Калин Стоянов също не бе песимистично надъхан.

" Ако водачите на политическите партии, подкрепящи държавното управление, преценяват, че би трябвало да остана на поста и след ротацията, аз съм подготвен да завърша започнатото.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР