Вицепремиерът Красимир Каракачанов заяви в студиото на Още от деня,

...
Вицепремиерът Красимир Каракачанов заяви в студиото на Още от деня,
Коментари Харесай

Каракачанов: Намесване на служител на МО в паниката в Сливен е провокация

Вицепремиерът Красимир Каракачанов съобщи в студиото на " Още от деня ", че доколкото му е известно негов чиновник не е забъркан в протичащото се с ромските деца в Сливен. Той дефинира намесата на името на чиновник на МО в суматохата в града като " провокация ".

Вижте целия диалог с Красимир Каракачанов във видеото

Красимир Каракачанов съобщи, че е направил инспекция по слуха, че член на Министерство на защитата е забъркан с подправените сигнали до ромските фамилии, които нахлуха в образователните заведения в Сливенско, с цел да приберат децата си.
Красимир Каракачанов, вицепремиер: Проверих във Facebook, на едно място се загатва като съмнение името на шефа на пресцентъра на Министерство на защитата. Днес го извиках, водихме близо 1 час диалог, той ме увери, че не взе участие и не е взел участие в сходни дейности. Това идва от един пост във Facebook на представителката на една организация " Правосъдие без граници ". Ако погледнете и другите мнения, те въобще не са ласкави към мненията на Вътрешна македонска революционна организация.
По думите на Каракачанов въвличане на името на чиновник на МО в суматохата в Сливен е провокация. Според него оповестените видеоклипове със закани за отвеждането на децата са част от предизборната акция на конкурентни партии. Той увери, че в случай че слуховете се потвърдят и има забъркани чиновници на Министерството на защитата, те ще бъдат уволнени.

Каракачанов разяснява позицията на България за евроинтеграцията на Северна Македония.

Той посочи, че датата, на която ще стартират договарянията за присъединение на Северна Македония към Европейски Съюз, зависи от това дали страната ще извърши поставените условия.

 България поддържа Северна Македония и Албания за Европейски Съюз при редица условия България поддържа Северна Македония и Албания за Европейски Съюз при редица условия
България поддържа евроинтеграцията на Република Северна Македония, само че в хода на договарянията ще постари редица условия пред македонците.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР