Вицепремиерът Красимир Каракачанов припомни, че е говорил по темата за

...
Вицепремиерът Красимир Каракачанов припомни, че е говорил по темата за
Коментари Харесай

Каракачанов: Кампанията на ДПС и БСП за оставката на Валери Симеонов е доста пресилена

Вицепремиерът Красимир Каракачанов напомни, че е приказвал по тематиката за финансиране на партия ДОСТ от кърджалийско съдружие още в предходното Народно заседание. Каракачанов разяснява настояването на основния прокурор за закриване на " Асоциация Бату платформ “ по този начин:

Една банка, на която знаем името и освен тя. И по други канали. Знаят се и лицата, и компаниите, през които е ставало същото финансиране. Радвам се, че прокуратурата го е открила и се надявам да повдигне съответното обвиняване.

Каракачанов назова много пресилена акцията на Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия да желаят оставката на сътрудника му Валери Симеонов . Каракачанов попита каква е логиката да се желае оставката на Симеонов поради оповестяването на оградата на границата за част от стратегическата инфраструктура:

Защо, откакто България е толкоз недемократична и не разрешава да се снима от българска страна, ами за какво госпожа Йончева не отиде от турска страна да забележим дали ще я позволен да снима. Да правиш филми, на които да показваш на незаконните емигранти от кое място би трябвало да минат и от кое място ще им е елементарно да минат, това отговорно ли е?
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР