Вицепремиерът Красимир Каракачанов отговори на нападките на Веселин Марешки от

...
Вицепремиерът Красимир Каракачанов отговори на нападките на Веселин Марешки от
Коментари Харесай

Каракачанов попиля лицето с жълтите гащи: Той е патеричка, детската му мечта е да управлява. Направих си тест за наркотици и ще го съдя

Вицепремиерът Красимир Каракачанов отговори на нападките на Веселин Марешки от " Воля ", който го назова " излъган политик ", Троянски кон на Движение за права и свободи в държавното управление и разгласи, че е почитател на прахообразните субстанции.

 

" Нали не сме хумористично предаване? Въпросното лице с жълтите гащи приказва нелепости. Той ми скъсваше телефоните след изборите с концепцията да вършим по-голям блок, с цел да може и той да се намърда във властта. То не бяха салтанати, салто морталета. Искаше да става министър или вицепремиер. Както се споделя - те не го пускат на село, той пита за попската къща. Човекът е решил по някакъв метод да се легитимира ", съобщи Каракачанов в студиото на утринния блок на bTV.

" Той напълно скоро стана националист, отивайки във Франция, където се срещна с моята другарка Марин Льо Пен. Откъде да съм непосредствен с Движение за права и свободи и Карадайъ. Записано в нашата стратегия е изваждането на Движение за права и свободи от властта. В момента не ги виждам в уплавлението. Марешки е патеричка. Когато Обединени патриоти споделят, че няма да гласоподават за нещо, Марешки е първа писта. За неговите думи има една общителна институция, споделя се съд. Направих си проби за опиати и съм чист. Ще го осъждам, има някаква граница, която не би трябвало да се минава. Той няма да вземе един % на изборите, ще остане и без дотация. Иска да се намърда някъде. Така понякога играе послушното момче, което гласоподава когато ние играем срещу. Послушен е по отношение на моите сътрудници от ГЕРБ. Сигурно детската му фантазия е да влезе в кабинета, да става шеф, президент, министър председател. Не знам каква му е волята, неговото са мераци ", сподели още вицепремиерът.

" Не си заслужава да му загатвам името даже. Ако тръгнеш да се бориш с прасе, ще се окаляш. Ако някой реши да вкарва Марешки в ръководството, 27 депутати от Обединени патриоти ги няма в това ръководство. Имаше един фирм " Тя танцува едно лято ". Нека да си изживее последното лято ", разяснява Каракачанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР