Вицепремиерът Корнелия Нинова каза днес, че решението за евентуалната оставка

...
Вицепремиерът Корнелия Нинова каза днес, че решението за евентуалната оставка
Коментари Харесай

Кутев: Глупаво е да се смята, че оставката на Янев е в ръцете на Петков

Вицепремиерът Корнелия Нинова сподели през днешния ден, че решението за възможната оставка на министъра на защитата Стефан Янев остава напълно в ръцете на „ Продължаваме промяната”.

Антон Кутев, който е някогашен член на пленума на Българска социалистическа партия и някогашен представител на служебното държавно управление, назова това изявление „ глупаво”. По думите му легитимността на актуалното държавно управление идва напълно от това, че министър председателят Кирил Петков и вицепремиерът Асен Василев са били част от служебното държавно управление на Стефан Янев.

„ Ако одобряват негова оставка, това би било гибелен акт за кабинета „ Петков”, счита Кутев.

Според него зависимостта на България от съветския газ е резултат от геополитика и от неточности на всички държавни управления до момента, в това число тези на Българска социалистическа партия.

„ Българска социалистическа партия продаде интереса на левите хора у нас – бюджетът, който одобриха, не е нито ляв, нито обществен. Според мен това държавно управление ще падне. Надявам се да не е тази година, само че от ден на ден се съмнявам”, сподели Антон Кутев като се обоснова, че кабинетът прави „ неточност след грешка”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР