Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов обясни в ефира на

...
Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов обясни в ефира на
Коментари Харесай

Министър Каракачанов: ЦСКА е бил отбор на армията 50 години, няма да има сложни изпълнения

Вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов изясни в ефира на NOVA още веднъж тематиката с предстоящата авио-демонстрация, която ще премине над Националния стадион "Васил Левски " по време на празненствата за годишнината на ЦСКА.

Темата провокира доста полемики измежду почитателите и към този момент втори ден министрите на финансите и на защитата внасят изясненост.

Министър Красимир Каракачанов за следващ път разгласи, че е левскар, само че за него това е жест към един от тимовете, писали историята на българския футбол.

Той добави, че в случай че Левски изиска сходен жест за своя 105-годишен празник, също ще се обърне внимание на настояването.

"Аз не си променям позициите. Аз съм левскар от дете. Но с цел да бъдем почтени, ЦСКА е един от футболните тимове, дружно с Левски, Левски е доста по-стар от ЦСКА, правеха историята на българския футбол, " сподели Каракачанов.

"ЦСКА е бил тим на армията 50 години от своите 70. Няма да има никакви комплицирани осъществявания. Един хеликоптер, който ще взе участие на парада, ще направи проява на стадиона, и ще скочат няколко парашутисти. Ще пристигна и пловдивският оркестър, " добави той.

"Защо да не уважим един от тези тимове, които пълнеха сърцата на милиони българи, " приключи тематиката министърът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР