Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел и министърът

...
Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел и министърът
Коментари Харесай

Мария Габриел към хърватския външен министър: Градим приятелство за следващите поколения

Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел и министърът на външните работи и европейските въпроси на Хърватия Гордан Гърлич Радман посетиха столичното 102-ро ОУ „ Панайот Волов “ с преподаване на хърватски език, оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работи. 

„ Днешното посещаване демонстрира какво значи дипломация в деяние. Тя не е единствено политически диалози, тя не е единствено тактики и визии за бъдещето. Тя е доближаване, тъй като основава връзки сред народите, обич към езика, почитание към културата. “, съобщи вицепремиерът Мария Габриел.

„ Посланието на тази аудиенция е мощно и прочувствено. Благодаря на децата за топлото посрещане, на шефа на учебното заведение и на преподавателите за труда и отдадеността. Благодаря на министъра на външните работи, Гордан Гърлич, който с визитата си в учебното заведение, в което 120 деца учат хърватски език, демонстрира че другарството, което градим сред нашите две страни е за идващите генерации “, сподели още вицепремиерът и министър на външните работи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР