Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов покани лидерът на

...
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов покани лидерът на
Коментари Харесай

Каракачанов покани Нинова на по бира

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов предложения водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на по бира, с цел да си поговорят като българи, а не като ръководещи и съпротива, съобщи организация БГНЕС. Каракачанов разяснява, че е хубаво да се стачкува и, когато си съпротива да си срещу властта, само че не е хубаво да рушиш държавността, тъй като колелото се сменя и един ден тези, които са съпротива, може би, ще са на власт.

„ Крайно време е да си седнем малко по-сериозно на столчетата. Когато сме се явявали на избори сме се явили, с цел да спечелим доверието на хората да управляваме страната. На тези избори хората взеха решение това – коалиция от ГЕРБ и Оперативна програма. Многократно съм апелирал да спрем с типично байганьовските си осъществявания, тъй като по този начин вършим към този момент 28 години.

Когато си съпротива плюеш всичко, което е на власт, а когато дойдеш на власт, се оправдаваш с предходните. Крайно време е да бъдем малко по-отговорни “,

прикани той.

Българска социалистическа партия изиска оставката на Емил Христов от ГЕРБ

„ От доста време не бяха увеличавани заплатите в полицията и армията – това се случи. Не мога да съм изключително удовлетворен, когато чувам, че страната се ръководи надали не от някакви изроди, които стоят в сянка. Опитват се да вършат какво ли не – всичко друго, само че не и в интерес на жителите.

В ръководството, в което вземам участие съвсем една година, знам какво коства всяко едно нещо, всеки един разход, всяко едно пренасяне в администрация. Затова не съм склонен. Ние ще продължим да си работим до към 17-17.30 ч., след това ще пием по една бира. Даже бих поканил и госпожа Нинова, в случай че има свободно време, в случай че не е седнала на агнешко, да пристигна и тя.

Да си поговорим чисто като българи, тъй като на мен ми омръзна да си приказваме на леви-десни ,

управляващи-опозиция и да се разделяме като някакви враждуващи лагери, които се ненавиждат. Не познавам страна, която с ненавист да е съумяла да преодолее рецесии или да се развива”, съобщи още Красимир Каракачанов.

От своя страна вицепремиерът Томислав Дончев, пък акцентира, че пътят към Министерски съвет минава през избори. „ Чуваме ежемесечно апели за оставка. Тя в никакъв случай не е била проблем за нас и, когато политическата обстановка го е предполагала, когато властта е трябвало да бъде върната на суверена и той да вземе решение, постоянно сме го правили.

Но седмици, месеци, годна след изборите, някой да приканва за оставка, е апел за някакъв различен тип народна власт. Не знам каква. Ако задачата е да имаме площадна народна власт, ние и за такава народна власт имаме запас. Ако задачата е да имаме по-интензивна народна власт, където има избори 2 пъти в годината, с цел да може левицата да има стохастичен вид да завоюва, това допуска спор “, сподели още Дончев.

Министърът на финансите Владислав Горанов също разяснява днешния протест на Българска социалистическа партия: „ Качеството на ръководството се мери единствено през избори. Всички други искания на партиите намират опората си единствено в избори, на които народът взима решенията си “.

„ Една година след последните избори страната се движим в вярната посока и това се вижда по растеж на Брутният вътрешен продукт, понижение на дълга, приходите порастват ,

хората имат опция да пътуват и да са стопански дейни, поради което човек в петък мъчно се предвижва, нарастване на мин работна заплата “, посочи Горанов.

„ Лидерската рецесия в Българска социалистическа партия ескалира посредством вокални измерения, които нарушават качеството на политическия живот, само че това не ни тормози сега. Тънкият баланс сред последния им триумф за назначението на президента е една добра отпратка към това, че в левицата нямат никакви терзания да употребявам всички запаси “, уточни финансовият министър.

Според него опитът да се построи чувството за неустойчивост в страната няма да донесе политически дял за никой.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР