Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов коментира протестите от

...
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов коментира протестите от
Коментари Харесай

Каракачанов: Имаше опити на разни псевдополитици във Варна да влязат в протестите и бяха изгонени с шутове

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов разяснява митингите от последните няколко дни. 

``
реклама

" Изрежете фрагментите от митингите в неделя. В Стара Загора - част от агитки, в София - агитки на два тима. Да, и те имат право да стачкуват, само че публиката знае доста добре по кое време излизат на митинг агитки - когато някой ги стимулира по един или различен метод ", сподели той в предаването " Плюс минус " по " Нова телевизия ".

" Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи сигурно вземат участие в митингите. Корнелия Нинова непосредствено ги поддържа. Аз нямам нищо срещу, тя е съпротива. Имаше опити на всякакви псевдополитици във Варна и други места да влязат в митингите и бяха изгонени с шутове, както се споделя. Някои бяха бити в Перник от самите протестиращи или от хора към тях ", разяснява още той.

" Лошото е, че институциите още веднъж влязоха във война. Аз не одобрявам рецензиите, които президентът непрекъснато насочва, взимайки искрено страната на опозицията. Да, Българска социалистическа партия са те издигнали на власт, само че когато ти си станал президент, тази служба не е партийна ", съобщи Каракачанов.

Запитан за желаната оставка на Валери Симеонов, министърът на защитата отговори: " Аз съм си споделил мнението - още когато беше нападнат с това изявление, аз споделих, че не споделям това, което той сподели. То беше много превратно изкарано. Като не го споделяш обаче, не значи, че би трябвало да му отрежеш главата. Има и някаква колегиалност. Простетите на майките са справедливи, само че не съм склонен, без значение дали са майките, дали са водачите, дали е някой различен, някой да приема ролята че е единственият съдник и морализатор в обществото. На доста хора не им хареса това, че споделих да не му желаят оставката - да, доста хора ще кажат, че не съм мислел мнението ми да се хареса. Но аз мисля рационално. Какво оферирате, в случай че падне държавното управление - да пристигна Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи? Колко пъти да следим този мач. Ако това е алтернативата в България... ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР