Вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова събра

...
Вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова събра
Коментари Харесай

Вицепремиерът Корнелия Нинова събра представители на институциите за предприетите мерки във връзка с обилните валежи в страната

Вицепремиерът и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова събра представители на институциите за ограниченията, подхванати по отношение на изобилните превалявания в страната. Това се показва в известие на Министерството на стопанската система и промишлеността (МИИ).

Метеорологичната конюнктура се следи непрекъснато. Проведени са диалози и са дадени инструкции на регионалните шефове и кметовете. Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " е включена в дейностите по подкрепяне на хората в засегнатите региони и нейни екипи правят отводнителни действия, осведомят от ведомството.

Дружествата " Напоителни системи ", " Земинвест ", Министерството на околната среда и водите, Държавната организация по метрология и механически контрол и Държавното дружество по ръководство и стопанисване на язовирите рапортуваха, че упражняват непрекъснато наблюдаване на язовирите. Те не са цялостни и към сегашния миг няма заплаха за популацията, показват от МИИ.

" Искам цялостна съгласуваност сред обособените звена, да се мобилизирате и да вземете всички превантивни ограничения, с цел да гарантирате сигурността на хората по места ", съобщи министър Нинова на съвещанието, представена в прессъобщението.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР