Витоша (Бистрица) закрива мъжкия отбор и напуска първенството във Втора

...
Витоша (Бистрица) закрива мъжкия отбор и напуска първенството във Втора
Коментари Харесай

Тигрите на Борисов от Витоша Бистрица разпускат отбора

Витоша (Бистрица) закрива мъжкия тим и напуща шампионата във Втора лига. Новината беше доказана от старши треньора на " тигрите " Костадин Ангелов, оповестява " Спортал ". Той пое тима единствено преди няколко дни, когато " Витоша " се раздели с Асен Букарев. Под управлението на Ангелов отборът от Бистрица записа загуба от Локомотив (Горна Оряховица).

" Да, истина е. Вярно е, че мъжкият тим се разпуска. Решението е на президента. От през днешния ден сутринта не съм на работа в клуба. Тръгнах си. Странно е, само че не го вземам решение аз. Не аз давам парите в клуба. Просто ми се сподели, че тимът се разпуска. Това беше всичко ", изяснява Костадин Ангелов.

Витоша (Бистрица) стана национално прочут като тима, в който играе министър председателят Бойко Борисов. Преди 2015 година водачът на ГЕРБ даже бе картотекиран като състезател на тима в професионалния футбол, само че по този начин и не влезе в играе в " Б " група.

През 2019 година той вкара гол от дузпа, който оказа помощ за класирането на Витоша (Бистрица) за финала в шампионата на ветераните. " Бистришките тигри " победиха Лудогорец с 2:1 на своя стадион.

След това Борисов вкара хеттрик на финала против Нефтохимик и получи голмайсторския приз на шампионата за ветерани.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР