Витамин Е е изключително полезен за поддържане и подобряване на

...
Витамин Е е изключително полезен за поддържане и подобряване на
Коментари Харесай

Храните, богати на витамин Е, които трябва да включите в менюто си

Витамин Е е извънредно потребен за поддържане и възстановяване на здравето на кожата и очите. Освен това има огромен принос за подсилване на защитния механизъм на човешкото тяло. Ако усещате, че стресът стартира да се натрупва, тогава би трябвало да позволите на витамин Е да подхранва и защищава кожата ви от ненужни UV вреди. Консумирането на хранителни източници на витамин Е във вашата ежедневна диета може да помогне.

Ето от какво се нуждаете, с цел да осигурите по-висок банкет на витамин Е.
Какво би трябвало да знаете за витамин Е и по какъв начин да разберете, че имате недостиг
Витамин Е е открит при започване на 20 век, малко по-късно учените разказват неговите свойства, конструкция и функционалност. През първата пол...

1. Бадеми

Бадемите са потребни за здравето, както и за деен метод на живот. Те имат по-високи равнища на витамин Е и съдържат всички типове антиоксиданти, с цел да предпазят кожата ви от всевъзможен тип увреждане. Въпреки това бадемите са богати на протеини, фибри, калций, мед и магнезий.

2. Лешници

Лешниците са една такава ядка, която обезпечава 100 % отбрана от увреждане на клетките. Богати на витамин Е и други антиоксиданти, те оферират големи изгоди за здравето. Лешниците съдържат диетични фибри, което също ги прави ефикасен източник за намаляване. Какво още? Те също по този начин понижават риска от рак със своите потребни за здравето свойства.
Недостигът на витамин Е е по-опасен, в сравнение с си мислим
Дефицитът на витамин Е е обвързван с неврологични нарушавания, физически отклонения при разрастващите се ембриони и даже с тяхната крах, твъ...

3. Слънчогледово масло

Растителни масла като оризови трици, пшеничен зародиш, зехтин, слънчоглед, соя, царевично масло и други са най-богатият източник на витамин Е. Всички растителни масла оферират необятен набор от изгоди за здравето, само че нищо не може да победи голямото количество витамин Е в Слънчогледово олио. Това е едно от най-хубавите растителни масла, което е известно като отличен хранителен източник на витамин Е.

4. Авокадо

Авокадото има голямо количество изгоди за здравето. Този здравословен плод, цялостен с мазнини, може да даде на тялото ви това, което желае. Било то витамини, протеини, фибри или хранителни субстанции, той съдържа всички тях. Едно авокадо дневно и тялото ви получава нужното количество витамин Е. Сега можете да поддържате крепко тяло с потреблението на единствено един плод.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР