Витаги съм бил привърженик на по-крайните ограничения и ви казах

...
Витаги съм бил привърженик на по-крайните ограничения и ви казах
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Ресторантите и кафенетата трябва да се отворят

Витаги съм бил последовател на по-крайните ограничавания и ви споделих и преди, че учебните заведения би трябвало да бъдат затворени. Не ме послушаха и това костваше значително човешки животи. Това сподели водачът на НФСБ по Българска национална телевизия.
Ве виждам смисъл на 4 февруари учениците от 5 до 12 клас да бъдат върнати в учебно заведение, а заведенията за хранене да не отворят. Там вървят по 2-3 души и сядат на обособени маси, където рискът не е огромен. 
В случая щаба би трябвало да позволи, нищо неприятно няма да се случи, в случай че кафенета и заведения за хранене бъдат отворени до 23 часа да вземем за пример. Мерките да работят с 50% потенциал са невъзможни.
По предложение на НФСБ намалихме налога за бира и вино, само че хората не могат да се възползват. Ресторантьарите са най-ощетения отрасъл, счита Валери Симеонов.
Бяхме очевидци на разминаване на позициите на щаба и ограниченията, които бяха взети. Взеха се някои политически решения и това е обикновено. В Европа позволиха доста по-сериозни неточности. 
Навсякъде имаше избори, а нашите са предопределени от най-твърдите ядра на две партии. Епидемията ще уплаши възрастни хора и доста няма да отидат до урните. 
Президентската инстнитуция реалокира изборите с една седмица по-късно, което е без значение. На 28 май трябваше да са изборите, щеше да има по-голям брой преболедували и в топло време вирусът не се популяризира. От консултациите при президента нямаше никакъв смисъл.
Българите в чужбина не си знаят адресите, тъй че гласуването им по пощата е нелепост. Държавата не може да ревизира адреса им.
Ще дадем опция от Турция да гласоподават и умрелите и ще поднесем подарък на Ердоган на тепсия. С гласуването по пощата на българите в чужбина ще създадем това, сподели Валери Симеонов.
Какво стана с гласуването по пощата в щатите? Това саботира изборния развой, писмата се забавиха. Тръмп изрази противоречие с изборния резултат, в Пенсилвания, щата на Байдън, се получиха повече писма, в сравнение с хора бяха дали своят вот.
Къде ще е камерата при видеонаблюдение на вота. Всяка партия, която губи ще оспорва резултатите. Всяка бойна комсомолка като Мая Манолова ще подхване тезата от сутринта и до вечерта ще стане по-лошо от Костинброд. Много хора няма да идат да гласоподават, тъй като ще мислят, че камерите са включени.
 Най-добре Валери Симеонов да хване самолета - за където и да е. Еднопосочно Най-добре Валери Симеонов да хване самолета - за където и да е. Еднопосочно
Когато Господ желае да накаже някого, първо му лишава разсъдъка. Съдейки по изявите на нашите пишман-патриоти, Господ съществено им се е...
Отворени сме като формат за други патриотични партии. Досега имаме една коалиция като тюрлюгювеч от Малова там и отровното трио.
Много хора няма да отидат до урните, ниска ще е интензивността, ще отидат единствено твърдите ядра на двете огромни партии.
Радев активизираше лумпените от улицата, сподели Валери Симеонов.
За оборудването на АЕЦ Белене за Козлодуй той сподели, че това е решението и трябваше да стане. Щеше да докара до оскъпяване на Белене. Имаме плюсове на Козлодуй и те би трябвало да се знаят от хората. Трябва да има решение за нуклеарното гориво, в Козлодуй има вместилище, в Белене го няма. АЕЦ Козлодуй е обвързван с енергийната система на Европа, а АЕЦ Белене не е. 
Поетапно ще се мине към цялостно освобождение на електропазара, счита той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР