Висшият съдебен съвет не може да остане в този вид

...
Висшият съдебен съвет не може да остане в този вид
Коментари Харесай

Димо Гяуров: В следващите 10 дни ВСС може да отстрани главния прокурор

„ Висшият правосъден съвет не може да остане в този тип изрично. Онзи господин, който е на записа, членът на Висш съдебен съвет, няма място в каквато и да е област на правораздаването, той би трябвало да бъде изхвърлен незабавно от системата и освен той “, добави Гяуров.

По думите му цялата сага в прокуратурата е обидна и срамна за български жители.

„ Това е вадене на кирливи ризи и разхвърляне на мръсно долни дрехи на площада. От изнесеното от господин Гешев става очевидно, че в действителност част от правосъдната система и най-много прокуратурата е изрично овладяна. Той някак, за жалост, показва, че до момента е бил част от това. Това, което той направи през вчерашния ден, би могло да се третира като предизвестие към едни хора в сянка, които до момента са дърпали конците в правосъдната система и на които той се заканва, че ще им пристигна краят “, сподели още Димо Гяуров пред bTV.

Според него е нужна конституционна промяна.

Той разяснява и инспекциите на прокуратурата по отношение на сигнали за залоупотреба с власт от политици.

„ Това е доста неприятен знак. Не знам кой е режисьорът на тези аудиовизуални постановки в прокуратурата, само че в случай че съм на господин Гешев ще ги изгоня всички. За всички е ясно, че това е ответен жест, форма на влияние. Абсолютно неприемливо “, уточни някогашният шеф на Националната разследваща работа ген. Димо Гяуров.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР