Висши чиновници са се отдавали на хедонистично-криминални деяния в тайнствения

...
Висши чиновници са се отдавали на хедонистично-криминални деяния в тайнствения
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Висши чиновници се друсали в пентхауза в болница Лозенец?

Висши служители са се отдавали на хедонистично-криминални действия в тайнствения апартамент, открит внезапно неотдавна в болница " Лозенец ", за който гърми скандал от петък, научи Lupa.bg от свои източници. Според инфромацията, с която разполагат те, следствието и прокуратурата, която към този момент стартира дейности по образуването на произвеждане, ровят за следи от опиати - кокаин и синтетична дрога, евентуално употребена от високопоставените люде, имали достъп до пентхауза - призрак. Засега не е ясно дали бърлогата е употребена от политически лица, въпреки спекулации за това към този момент да се появиха. 

Междувременно стана ясно, че там тече инспекция и от новото управление на Министерството на здравеопазването, в колаборация с болничните шефове. А принципалът на ведомството проф. Христо Хинков поемал " на ръчна " инспекциите в някогашната Правителствена болница за години обратно, само че откакто завършел командировката си в Люксембург. 

Доскорошният длъжностен министър на опазването на здравето Асен Меджидиев показал пред Нова телевизия, че до момента в който е бил на поста, инспекцията на Вътрешния одит в Здравното министерство не е имала резултат.

Според настоящето управление на болничното заведение никой от лечебното заведение не е имал достъп до помещението. До него се стигало със специфичен асансьор с чип и не е ясно кой разполага с него. Вратата на жилището била отворена от ключар.

Не е ясно и с какви средства е направено първокласното помещение. 

Ръководството на лечебното заведение твърди, че за това място се носeли митове из лечебното заведение. Говорело се, че такова място съществува в последните 5-6 години. В него са открити кутии с пури, цялостни бутилки с алкохол и употребена посуда. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР