Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) с удоволствие кани

...
Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) с удоволствие кани
Коментари Харесай

ВУЗФ отваря врати за бъдещите студенти и представя предимствата на професията Застраховател

Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) на драго сърце кани всички възпитаници от 11 и 12 клас на деня на отворените порти, който ще се организира на 7 февруари 2024 година от 14:00 часа. Това събитие дава неповторима опция на бъдещите студенти да се допрян до академичната атмосфера, кампуса и да схванат за опциите, които ВУЗФ предлага освен в региона на образованието, само че и за кариерно им развиване в застрахователния и финансов бранш.

Основен акцент в програмата на отворените порти ще бъде извънредната гост-лекция на тематика " Защо да изберем кариера в застраховането ", показана от водещи специалисти като Юри Копач, ръководител на Асоциацията на българските застрахователи, Веселин Ангелов и Нина Колчакова. Съвременният осигурителен пазар претърпява обилни промени, диктувани от софтуерния прогрес, новите потребителски настройки и регулаторни промени. Тези фактори изискват от застрахователните експерти освен дълбоки знания в региона на финансите и застраховането, само че също по този начин еластичност, новаторско мислене и дарба за акомодация към новите действителности, оповестяват от висшето учебно заведение. 

Участниците в самодейността ще получат скъпи визии по какъв начин образованието във ВУЗФ може да приготви студентите за сполучливо осъществяване в динамично изменящата се сфера. Събитието ще предложи и обиколка на кампуса, където бъдещите студенти ще могат да се срещнат с образователните зали, библиотеката и други основни местоположения във висшето учебно заведение.

Присъстващите възпитаници ще имат опцията да се срещнат с преподаватели и сегашни студенти, с цел да научат повече за образователния развой и студентския живот във ВУЗФ. Също по този начин, в деня на отворени порти ще бъде предоставена информация по отношение на образователните стратегии, специалности, стажове и опциите за обменни стратегии като " Еразъм + ".

Бизнес университетът е подготвил потребни препоръки и рекомендации за триумф в областите на финансите, застраховането, маркетинга и други сфери на стопанската система за всички младежи, които търсят насоки за своето бъдещо кариерно развиване.

За присъединяване в събитието на 7 февруари, учениците или техните наставници могат да попълнят формуляра в уеб страницата:  или да изпратят поръчка на имейл: [email protected]

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР