Висшата лига обяви поредната си важна и положителна новина от

...
Висшата лига обяви поредната си важна и положителна новина от
Коментари Харесай

Висшата лига обяви: 1130 теста за COVID-19, нито един положителен

Висшата лига разгласи следващата си значима и позитивна вест от последните дни. В четвъртък и петък са извършени следващата серия от проби, дни откакто публично бяха позволени контактните тренировки на тимовете.

За този четвърти кръг от взимането на проби е бил уголемен обсега на тестваните лица от 50 на 60 от всеки клуб. След направените общо 1130 проучвания на лица за COVID-19 няма нито една нова позитивна проба, което е извънредно добра вест.

Част от футболистите в Англия показваха съществени запаси по отношение на своето здраве и бързането за възобновяване на сезона във Висшата лига в последните няколко седмици, само че след това всички се съгласиха с прекосяването към Фаза 2, която включва контактни тренировки и удовлетворение от признатия здравен протокол. Това бе доказано с публично известие и от управлението на Премиър лийг.

“Висшата лига може да удостовери, че на 28 и 29 май бяха направени 1130 теста на играчи и работещи в клубовете за COVID-19. Всички резултати са отрицателни”, се споделя в известието.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР