Висша лига през втория полусезон, по-точно от началото на следващата

...
Висша лига през втория полусезон, по-точно от началото на следващата
Коментари Харесай

Цар Футбол няма да е същият - Висшата лига с революция в излъчването на мачовете

Висша лига през втория полусезон, по-точно от началото на идната година, ще вкара гражданска война в международния футбол в метода на телевизионните излъчвания на мачовете от британския хайлайф, оповестява " Daily Mail ".

Ръководството на Висшата лига неотдавна подписа съглашение с компанията " Genius Sports ", която завърши създаването на софтуера и скоро ще стартира внедряването му в телевизионни излъчвания. Става въпрос за програмен продукт, който ще даде опция на феновете пред телевизионните екрани да наблюдават безусловно всичко в действително време по време на мача, скоростта на футболиста, който държи топката, скоростта на удара, центрирането и както в известните видео игри, в долната част на екрана ще бъде радарът, на който можете да видите позицията на двата тима във всеки един миг.

Освен това на феновете ще бъдат налични всички вероятни други статистически данни, които до момента бяха „ скрити “ и бяха налични единствено за скаутски служби и анализатори, а в този момент безусловно всичко ще бъде показано.

Излъчванията на Висшата лига ще се забавят с осем секунди по отношение на действителното време, с цел да могат всички данни от датчиците да бъдат добавени към предаването, а както написа „ Daily Mail “, всичко това ще донесе невиждана визия за представянето на играчите във всеки мач.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР