Висша лига е един от най-големите футболни турнири в света,

...
Висша лига е един от най-големите футболни турнири в света,
Коментари Харесай

Таблица на Висшата лига 2022-23 - последно класиране

Висша лига е един от най-големите футболни шампионати в света, с милиони почитатели, които гледат мачовете всяка година. В тази публикация ще разгледаме последните класирания и ще проучваме представянето на тимовете, които се борят за челните места.

Висшата лига е една от най-популярните и вълнуващи футболни лиги в света. От март 2023 година към този момент сме във втората половина на сезон 2022-23 година и борбата за купата стартира да се разгаря. За доста почитатели футболни залози са неразделна част от преживяването, защото това им разрешава да покажат своята поддръжка за обичаните си тимове. Залагането на мачове също може да добави в допълнение неспокойствие към играта. Феновете, които са заложили на избран резултат, имат персонален интерес и това може да накара даже най-обикновените мачове да са извънредно вълнуващи.

Залаганията могат също да обезпечат на почитателите по-специална връзка със спорта и обичаните им тимове, а също по този начин това може да им помогне да научат повече за тънкостите на спорта, в това число статистика на играча, форма на тима и въздействието на разнообразни условия върху изхода на мача. За доста ентусиасти, футболните
залози са метод да изразят своята поддръжка към обичаните си тимове, да се почувстват по-свързани със спорта и да прибавят в допълнение неспокойствие към играта.

За по-подробен разбор по отношение на мачовете в Шампионата вижте формалния уеб страница на Висшата лига. Друг превъзходен източник на информация е уебсайтът на BBC Sport, който дава задълбочени разбори и мнения за всички последни мачове и развития в лигата.

Ето малко статистика за Топчиите, които са на 1-во място в класацията към този момент със 72 точки. За отминалия сезон във Висшата лига (2020-2021), Арсенал приключи на осмо място с 61 точки, което беше леко усъвършенстване от сезон 2019-2020, когато приключиха на осмо място с 56 точки. Що се отнася до головете, те вкараха 55 и позволиха 39 през сезон 2020-2021.

В топ 3 е Манчестър Сити, който се стреми да завоюва четвъртата си купа във Висшата лига за последните пет сезона. “Гражданите " са в блестяща форма този сезон, като завоюваха 21 от своите 29 мача и натрупаха общо 67 точки. Те са на пет точки от най-близкия си противник, Арсенал и са доста покрай задачата си, с цел да вдигнат трофея още веднъж.

Манчестър Юнайтед, който завоюва Висшата лига рекордните 20 пъти, още веднъж дават поръчка да завоюват. Червените дяволи завоюваха 17 от 29-те си мача и изгубиха седем мача, само че също по този начин демонстрираха качеството на обединен тим, което им завоюва Шампионската лига през предишния сезон. Манестър Юнайтед ще се надява да осъществя поредност от победи, с цел да продължи да се бори за купата.

Тотнъм е на пето място с 53 точки, до момента в който Нюкасъл към този момент са трети с 56 точки. И двата тима имат действителни шансове да се класират за Шампионската лига през идващия сезон.

Ливърпул, който е на осмо място в таблицата с 43 точки, също направи стабилен сезон до момента. Те са спечелили 12 от своите 28 мача и са изгубили девет мача. Червените са един от най-постоянните тимове в лигата и ще се надяват да победят и да станат първенци и да сграбчен купата.

Таблицата на Висшата лига се обрисува да бъде супер забавна и динамична този сезон, като Манчестър Сити наподобява като тима, който ще победи. Въпреки това има още доста мачове за изиграване и всеки от първите шест тима дава сериозна поръчка за купата. Докато сезонът навлиза в последната си част, футболните почитатели по света ще наблюдават с неспокойствие най-новите развития във Висшата лига.

Статистиката е към 09.04.2023г.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР