Висша форма на лицемерие, вчера ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ се

...
Висша форма на лицемерие, вчера ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ се
Коментари Харесай

Нинова: Висша форма на лицемерие, вчера ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ се избиха, днес се прегърнаха

Висша форма на двуличие, през вчерашния ден ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и ПП-ДБ се избиха, през днешния ден се прегърнаха. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в коридорите на Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Това, което виждаме през днешния ден е висша форма на двуличие и измама. Вчера се избиха за подуправителя, споделиха си думи, които са нечувани. От трибуната се замеряха с обвинявания. Днес се прегърнаха и заедно ще ги молят и двамата да си подадат оставките. Лицемерие, дъно в държавното ръководство. Не може по този начин да се ръководи страна. ", съобщи Нинова. 

Тя дефинира държанието на ръководещото болшинство като " подигравка " с българските жители. 

" Прогледнете по какъв начин 10 души се гаврят със 7 милиона, по какъв начин обричат 7 милиона - освен днешното, само че и бъдещето. Вижте защо през днешния ден разговаряли час и половина - по какъв начин да си разпределят регулаторите и службите ", сподели още тя. 

Спред нея ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и ПП-ДБ ще намерят нова разграничителна линия по въпроса за Конституцията. Нинова счита, че разногласията ще бъдат за това по какъв начин да бъде " разпределена правосъдната власт ". 

" Това, което се случва през днешния ден, е краткотрайно помирение преди идващия гърмеж. Дайте да ви се подпиша, че идващият гърмеж ще е докрая на декмерви и това ще е Конституция. Там грубо ще се избият по какъв начин да си разпределят правосъдната власт ", съобщи Нинова. 

" За страдание, чухме и през днешния ден от Христо Иванов, че им предстоя договаряния за Шенген. Тепърва между тях ще се договорят нещо за Шенген. Това е национална цел ", добави тя. 

Тя счита, че държавното управление би трябвало да си отиде и изрази страдание, че двата вота на съмнение са били несполучливи.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР