Висш служител на Федералния резерв настоя, че горещият пазар на

...
Висш служител на Федералния резерв настоя, че горещият пазар на
Коментари Харесай

Представител на Федералния резерв казва, че горещият пазар на труда няма да провали плановете за намаляване на лихвените проценти

Висш чиновник на Федералния запас настоя, че горещият пазар на труда в Съединени американски щати продължава да се охлажда в символ, че ненадейно мощните цифри на заетостта от предишния месец ще се намалят не провалят проектите на определящите лихвените проценти за понижаване на разноските по заеми тази година.

Лорета Местър, президент на Федералния запас на Кливланд и един от чиновниците, които гласоподават за лихвените проценти, сподели, че отчетът за работните места от предходната седмица за януари демонстрира, че труда пазарът беше „ удивително резистентен “ – само че сподели, че други знаци сочат „ известно закъснение “.

„ На този стадий допускам, че ще забележим по-нататъшно закъснение на растежа на заплатите, с последователно закъснение на растежа на работните места и повишение на равнището на безработица през годината от доста ниското равнище “, сподели тя.

Местър добави, че нейният „ главен случай “ е Фед да понижи задачата на федералните фондове от 23-годишен връх от 5,25 % на 5,5 % „ с последователно движение “ през 2024...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР