Висш изпълнителен директор на United Airlines предположи, че загубата на

...
Висш изпълнителен директор на United Airlines предположи, че загубата на
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на United казва, че пандемията от COVID-19 може да е допринесла за проблемите на Boeing с изгубения персонал: „Опитът има значение“

Висш изпълнителен шеф на United Airlines допусна, че загубата на умел личен състав по време на пандемията от COVID-19 е отговорна за неотдавнашните проблеми на Boeing поредност от проблеми.

Изпълнителният вицепрезидент по финансите на United Airlines Гери Ладерман направи това наблюдаване на конференцията Airline Economics в Дъблин, съобщи Ройтерс.

„ Опитът е от голяма важност и те би трябвало да имат добър умел екип, който да поправя кораба “, сподели Ладерман.

„ Част от казуса за доста индустриални компании е, че никой не осъзнаваше компликациите, с които всички щяхме да се сблъскаме, когато излезем от Коронавирус “, продължи той.

„ Основно веригата за доставки, само че също и липса на старши хора и доста пенсионирани: базата от познания. Това визира всички и мисля, че това е част от случилото се в Boeing и... ще отнеме време. “

Ладерман сподели, че няма да разяснява дали би трябвало да има промени в управлението на производителя на самолети, съгласно Reuters.

Boeing се сб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР