Висш бюрократ в Пакистан каза, че е помогнал за фалшифицирането

...
Висш бюрократ в Пакистан каза, че е помогнал за фалшифицирането
Коментари Харесай

Официално лице в Пакистан призна участие в фалшифицирането на изборните резултати

Висш бюрократ в Пакистан сподели, че е оказал помощ за подправянето на изборите в Пакистан, седмица откакто изборите, помрачени от обвинявания в операция, не демонстрираха явен победител.

В събота Лиакат Али Чата, комисар на гарнизонния град Равалпинди, където е щабът на мощната войска на страната, сподели, че ще се съобщи на полицията и ще се отдръпна от поста си.

„ Превърнахме губещите в спечелили, обръщайки маржове от 70 000 гласа в 13 места в националното заседание “, сподели той пред кореспонденти, като също по този начин замеси ръководителя на изборната комисия и основния арбитър в страната.

Според пакистанските Dawn News комисарят призна, че е „ надълбоко забъркан в съществени закононарушения като мега манипулирането на изборите през 2024 година “ и сподели, че „ забиването на нож в гърба на страната “ не му разрешава да спи.

„ Трябва да бъда осъден за несправедливостта, която предизвиках, и други, които са взели участие в тази неправда, също би трябвало да бъдат осъдени “, добави той.

След...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР