Високото съдържание на захар в кръвта може да стане причина

...
Високото съдържание на захар в кръвта може да стане причина
Коментари Харесай

Добавяйте това във водата през зимата, за да сте здрави

Високото наличие на захар в кръвта може да стане причина за появяването на съществени болести, само че не би трябвало да се отчайваме, защото това може да се предотврати с една елементарна напитка, написа „ Дейли Експрес ”.

Става въпрос за вода с лимон. Една чаша дневно оказва позитивно влияние върху равнището на кръвната захар. Напитката предотвратява обезводняването на организма и оказва помощ на бъбреците да изхвърлят непотребната захар. Повишеното равнище на кръмна захар е показателно за заболяване от диабет от втори вид и усилва риска от инсулт.

Експертите от осведомителния портал Medical News Today означават, че вода с лимон е една от най-полезните питиета за диабетици. В нея няма захар, а това значи, че внезапно понижава рискът от увеличение равнището на глюкоза в организма.

Тази напитка предотвратява обезводняването, по тази причина е дребна вероятността да възприемете обезводняването за апетит. Съответно, понижават и възможностите да хапнете нещо в неуместно време, като по този метод повишите концентрацията на глюкоза в организма.
Тези храни усилват риска от сърдечен удар или инсулт
Храната би трябвало да съдържа минимални количества пълноценни хранителни съставки и пет или повече - постоянно доста повече - евтини, индустриа...

Поддържайки естествени равнища на захар в кръвта, вие доста дейно повишавате възможностите си за дълъг живот.

Тайната е в това, че неконтролируемият диабет от втори вид и високото наличие на кръвна захар могат да станат причина за сърдечни болести и инсулт.

Когато пишете лимонова вода, намалявате риска от нараснали равнища на захар, с което намалявате и заплахата да получите гибелен инсулт.

Разбира се, пиенето на лимонена вода единствено по себе си не е задоволително. 

Още от ЗДРАВЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР