Високотехнологичната компания за кредитиране започва месеца с един от най-любимите

...
Високотехнологичната компания за кредитиране започва месеца с един от най-любимите
Коментари Харесай

12 години изкуството да финансираш с Кеш Кредит

Високотехнологичната компания за кредитиране стартира месеца с един от най-любимите си мотиви - 12-тия си рожден ден. 12 години упражнява сполучливо изкуството да финансира и споделя с вас 12 отличителни момента, създали компанията един от най-ефективните, надеждни и новаторски марката на българския пазар. Когато компания празнува рожден ден, годините са мотив за същинска наслада и горделивост .

Лидерските позиции на Кеш Кредит се затвърждават с оценката на Superbrands за мощен бранд във финансовия бранш с отлична известност, неизменност и визия. Установеният " Стандарт за обслужване на клиенти " цели да подсигурява най-хубавото обслужване и потребителско прекарване. Изграждането на риск основана политика оказва помощ на компанията да намира решение за всички потребителски потребности, предлагайки персонализирани артикули по отношение на персоналната финансова форма. За 12 години компанията трансформира офисите си във финансови центрове и не стопира да развива спомагателните си услуги - парични прехвърляния, заплащане на битови сметки, закупуване на винетки, както и лоялната си стратегия, носеща парични бонуси, материални дарове, отстъпки. Кеш Кредит се развива и на интернационалните пазари, а на българския е първата кредитна компания, осъществила партньорство с мобилни оператори.
 Кеш Кредит с
Кеш Кредит с " Топла поддръжка през зимата "

Водещата финтех компания ще радва клиентите си с платени сметки за отопление, конвекторни печки и заплащане на кредита

Вече три години поред финтех компанията се подрежда измежду най-хубавите работодатели по отношение на класацията на Career Show поради обстоятелството, че се поставят целенасочени старания за възстановяване на работната атмосфера и изискванията на труд. Геймифицирането на обучителните процеси е първата неповторима игра, създадена вътрешно, която носи доста изгоди - по-лесно схващане на нови познания и умения, усилване на ангажираността и мотивацията на чиновниците. Грижата за здравното, кариерното, общественото и финансовото благоденствие е фокус в wellbeing политиката на Кеш Кредит, тъй като когато чиновниците се усещат добре на работното си място, те са целеустремени да не престават да удовлетворяват потребителските потребности по най- качествения метод. Освен желанието за възстановяване на бизнеса, компанията построява обичаи в обществено виновните дела, измежду които възобновяване на Детски отдел на Регионалната библиотека " Захарий Княжески ", гр. Стара Загора; даряване на сума за закупуването на първия в България Локомат и така нататък
 Кеш Кредит за поредна година е измежду най-хубавите работодатели в България
Кеш Кредит за поредна година е измежду най-хубавите работодатели в България

Компанията се изкачи на 13-то място в годишната ранглиста на Career Show за 100-те най-хубави работодатели у нас

И нещо напълно ново! Кеш Кредит към този момент предлага безхартиен развой на кандидатстване и сключване на договорите върху таблет, тъй като има вяра, че цифровият свят носи доста позитиви, както за индивида, по този начин и за природата.

По случай рождения ден Кеш Кредит започва акция " 12 години сбъдваме стремежи като на кино " и е подготвила музикални награди - портативни Bluetooth водоустойчиви колонки . Ако се регистрирате на може да бъдете един от тримата печеливши, чиито имена ще станат ясни на 1 март 2023 г.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР