Високопоставени представители и служители на МВР в Република Северна Македония

...
Високопоставени представители и служители на МВР в Република Северна Македония
Коментари Харесай

Подозират високопоставени служители в РСМ, че са замесени в трафик на дрога

Високопоставени представители и чиновници на Министерство на вътрешните работи в Република Северна Македония са забъркани в трафик на опиати, твърди албанската телевизия Ора Нюз.

След публикуването на фрагментите, на които заместник-министърът на вътрешните работи на Северна Македония Назим Буши е забелязан в пространствата на президентски апартамент в Истанбул, който коства 20 хиляди евро на вечер, в редакцията на Ора Нюз дойде следващото разобличаване.

Лице, което за момента няма да разгласи обществено самоличността си, защото се чака да получи отбрана от правораздаването, разполага с няколко аудиозаписа, в които вземат участие чиновници от най-високо равнище в Северна Македония.

Според притежателя на аудиозаписа, обвързван с контрабандата на опиати, той първо е общувал с Трайче Заев (роднина на някогашния министър председател Зоран Заев), като го е уведомил за обстановката.

От своя страна Заев, откакто е прослушал аудиозаписа, е дал отговор с кодирано известие. „ Мисля, че в случай че беше оповестена, това щеше да бъде доста известна книга. Според мен тази книга би трябвало да има допустимо минимум аудитория, само че несъмнено, това зависи от вас. Нека организираме друга среща идната седмица. “

Според информацията, с която Ора разполага, в аудиозаписите на мрежата за контрабанда на опиати попадат имената на високопоставени чиновници на обединението СДСМ-ДСИ, както и известни имена на полицейски чиновници.

От друга страна, има прихванати диалози, които демонстрират, че високопоставени лица са се намесили директно, с цел да създадат вероятен неуспеха на интервенция, подхваната от непознати служби. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР