Високопоставен американски служител по санкциите предупреждава европейските страни за руските

...
Високопоставен американски служител по санкциите предупреждава европейските страни за руските
Коментари Харесай

САЩ предупреждават партньори в Европа за заобикаляне на санкциите срещу Русия

Високопоставен американски чиновник по глобите предизвестява европейските страни за съветските старания да придобият избрани глобени артикули, до момента в който Вашингтон се стреми да изкорени избягването на наказания от страна на Москва, заяви " Ройтерс ".

Заместник-министърът на финансите за тероризма и финансовото разузнаване Брайън Нелсън е на посещаване в Швейцария, Италия, Австрия и Германия тази седмица, където се среща с държавни чиновници, финансови институции и други компании.

Министерството на финансите предизвестява по време на визитите, че съгласно Вашингтон Русия употребява способи за прикриване на канали за придобиване над дузина типа артикули, в това число електронни съставни елементи, оптика и индустриално съоръжение. Това е разказано в документ, който е бил предаден на партньорските страни и е забелязан от " Ройтерс ".

Сред стоките са изброени такива като:
Посещението на Нелсън идва в миг, когато Вашингтон се пробва да овладее заобикалянто на наказания от страна на Русия и преди пътуването на помощник-секретаря по финансирането на тероризма и финансовите закононарушения Елизабет Розенберг до Казахстан и Киргизстан идната седмица. По-рано Вашингтон съобщи, че е угрижен от избягването на глобите през Казахстан.

При визитите тази седмица Министерството на финансите също по този начин изяснява, съгласно документа, за какви сигнали би трябвало да наблюдават финансовите институции, до момента в който пробват да разпознават съветските мрежи за публични поръчки:
Съединените щати и техните съдружници, в това число Европейският съюз и Обединеното кралство, постановиха наказания на Русия след нахлуването в Украйна преди повече от година и продължиха да усилват натиска, като отделят от ден на ден внимание на вторични и паралелни мрежи за заобикалянето им.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР