Висококалорични хранителни продукти, безгултенови каши, памперси за бебета с екстремно

...
Висококалорични хранителни продукти, безгултенови каши, памперси за бебета с екстремно
Коментари Харесай

Добротворци подкрепиха дейността на Домът за медико – социални грижи във Варна

 Висококалорични хранителни артикули, безгултенови каши, памперси за бебета с рисково ниско тегло (под 2 кг.), здравна козметика, движимости и аксесоари получи с дарствен акт през днешния ден ДМСГ – Варна.

 Посланието на фондацията към родителите на недоносените е да имат вяра в силата на своите дребни - огромни герои по време на престой и след изписване от неонатологичните отделения, както и да отстояват самоуверено настояванията си пред имащите право на законодателна самодейност, тъй като пътят, който вървят е доста сложен и дълъг, а въпросите по какъв начин ги виждаме ние останалите проблемите им, къде им е мястото на тези деца и какво следва да бъде направено за тях и за родителите им би трябвало да бъдат деликатно чути.

 Това е втора благотворителна самодейност на Фондация " Добротворци “ за месец април в град Варна.

 Книжки с приказки получиха 110 дребни пациенти на клиниката по педиатрия в МБАЛ " Св. Анна " АД и петте структури " Педиатрия " в УМБАЛ " Св. Марина " ЕАД: незабавното детско поделение, клиниката по детска клинична хематология и онкология, първа детска клиника с ДОИЛНН, втора детска клиника и четвърта детска клиника по детско - юношеска психиатрия.

От Фондация " Добротворци " изричат признателност към всички хора с огромни сърца, които вземат участие в благотворителните им начинания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР