Високо напрежение дреме под повърхността на перфектните семейства на Иван

...
Високо напрежение дреме под повърхността на перфектните семейства на Иван
Коментари Харесай

Иван и Андрей се оплакват от жените си във Фермата

Високо напрежение дреме под повърхността на съвършените фамилии на Иван и Андрей, признаха самите те след следващия тежък екипен двубой във " Фермата ". Водещите се оплакаха, че половинките им непрекъснато ги хокат, недоволни от културата им на хранене.

" Жена ми има мизофония (негативна реакция към шумове - бел.ред). Ако у дома примлясна, до момента в който хапвам нещо вкусно, тя полудява ", ожали се Андрей от обичаната си Емануела.

" Ти доста мляскаш! Защо не я накара преди да се ожените да ти даде един лист с мизофонии и още на третата да кажеш - ти си с неверния човек! ", попита го прочувствено Иван. 

Самият той също призна, че страда от рецензията на жена си Ирина. Кулинарката не можела да понася хрупането му по време на фамилните обеди и вечери, и по всякакъв начин се опитвала да предотврати дразнещия звук. " Като хапвам краставица, постоянно я запитвам: " Как да я изсмуча или да я глътна цялата, да не съм патка? ", разкри елементи от персоналния си живот Иван.

Докато водещите се оплакваха от половинките си, участниците във " Фермата " започнаха да кроят нови тактики за оцеляване в риалитито, написа " България Днес ".

В " Елбетица " към този момент се усещат по-спокойни след отпадането на сина на артиста Сашо Дойнов - режисьора Станислав, който беше главен дразнител в тима.

" Канатица " пък не могат да се нарадват на новото си попълнение, първенеца по джиу джицу Павел, който им донесе сладка победа в миналия двубой на Арената.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР