Високи токчета или кецове, ефирна рокля или широки дънки, всяка

...
Високи токчета или кецове, ефирна рокля или широки дънки, всяка
Коментари Харесай

Колко хубаво е да си жена

Високи токчета или кецове, ефирна рокля или необятни дънки, всяка жена може да наподобява както си пожелае, стига да се усеща добре в кожата си. Светът на половината човечество е толкоз цветен - от ставането заран с грижата за себе си, през ежедневните задания вкъщи или на работа, до времето за занимание и персоналното пространство.

Жените нямаме и две идентични минути и в това е чарът да си “нежният пол ”. Обичаме да вършим няколко неща по едно и също време, тъй като го можем. Дали ще приковаваме погледите с блестяща визия или ще изненадваме с положителни хрумвания – значимото е постоянно да владеем момента. Е, от време на време използваме и дребните си трикове, с цел да спасяваме ситуацията. Никой не ни се сърди, в случай че объркаме посоката. Винаги можем да се оправдаем за какво ще закъснеем „ единствено “ 5 минути.

Жените обаче постоянно подценяваме себе си. Докато влизаме в разнообразни функции – на майка, брачна половинка, началник, чиновник, другар, пропущаме да се погрижим за себе си.

Мъжете рядко се отхвърлят от неделния футбол или бирата с другари. Докато ние сме меки и компромисни, най-често със самите себе си.

Истината е, че с цел да са щастливи всички към нас, би трябвало първо да осигурим личното си положително положение – физически, душевен и прочувствено. Както в инструктажа преди полет – в случай че стане повреда, първо поставете своята маска, с цел да може да помогнете на другите.

В всекидневието обаче, не би трябвало да чакаме злополука, с цел да обърнем внимание на здравето си. Жените имаме характерни потребности в другите възрасти и би трябвало да се грижим за персоналните си потребности с неизменност.

Значимостта на тази тематика са разпознали и специалистите от верига. Най-новата им самодейност слага на фокус женското здраве. Тя ще помогне на всички представители на нежния пол да създадат по-информиран и съзнателен избор за един по-здравословен метод на живот.

Не е изненадващо, че точно те подемат тази осведомителна акция по въпроси, за които рядко се приказва в обществото. Около 90 % от клиентите и към 95 % от чиновниците в dm групата са дами. Те познават потребностите, проблемите и особеностите на женския свят и могат да дадат верните решения

В съдействие с екип от гинеколози, диетолози, коучове и други специалисти, през идващите месеци ще прегледат настоящи тематики „ от дами за дами “.

Сред тях са психическият стрес, менструалният цикъл, храненето и грижа за кожата, хормоналният баланс и други. Целта на dm е да стимулира дамите да се грижат за себе си, да се одобряват и да правят оценка личните си мощ и благоприятни условия.

От края на май dm ще дава препоръки за женското здраве в своите магазини, в уеб страницата и обществените си мрежи.

И какво по-здравословно прекарване за духа и тялото от един релаксиращ уикенд в планината! dm дава опция да се включите в тяхната лятна лотария с вълнуваща премия – релакс уикенд за двама в Разлог в интервала 22.09. - 24.09.2023 година

Стъпки за присъединяване:
Влезте в профила си в Моят dm-App;Пазарувайте артикули от асортимента на dm България на минимална стойност от 35 лева през Моят dm-App или сканирайте потребителския си номер от Моят dm-App на каса в dm магазин:Приемете изискванията за присъединяване в томболата.
Пълните правила можете да намерите на страницата на dm:

* За да участвате, е належащо да имате навършени 18 години и да сте конфигурирали мобилното приложение Моят dm-App. Участието в томболата е обвързано с покупка на минимална стойност от 35 лева.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР