Висока оценка за дискусиите на днешната Среща на върха по

...
Висока оценка за дискусиите на днешната Среща на върха по
Коментари Харесай

Борисов разговаря с премиера на Китай

Висока оценка за полемиките на днешната Среща на върха по самодейността " 16+1 " и постигнатите договорености дадоха министър-председателите на България и на Китай Бойко Борисов и Ли Къцян, заяви държавната пресслужба. Двамата разговаряха в Будапеща, където се организира форумът.
Следващата среща във формата " 16+1 " ще е в София следващата година.
Премиерът Борисов благодари на Ли Къцян за неговата мощна поддръжка и персонална ангажираност с самодейността, по която към този момент стартира реализацията на планове в тази част на Европа, допринасящи за възстановяване на инфраструктурата и свързаността в района, се споделя в известието на пресслужбата. Борисов е уверил, че това ще остане във фокуса на България като последваща страна-домакин на форума, защото дава отговор и на целите й по време на ротационното председателство на Съвета на Европейски Съюз.
Министър-председателят удостовери и поддръжката на българското държавно управление и за другата китайска самодейност - " Един пояс, веднъж ", както и за Платформата за съгласуваност сред Европейски Съюз и Китай, продължава прессъобщението.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР