Висок адреналин и опасни приключения е подготвила петата седмица на

...
Висок адреналин и опасни приключения е подготвила петата седмица на
Коментари Харесай

„Великият понеделник“ отвежда зрителите в неизвестното

Висок адреналин и рискови завършения е подготвила петата седмица на акцията „ Великият понеделник “. Дали опитът на Лара Крофт да надвиши опциите си, с цел да открие истината за татко си в „ Tomb Raider: Първа задача “ или рисковият опит на провокативния публицист Еди Брок във „ Венъм “ ще получи по-голямо утвърждение от киноманите, ще стане ясно на 31 юли. Фаворитът, събрал повече гласове на уеб страницата, ще бъде излъчен 21:00 ч. по KINO NOVA.

Първият филм, за който феновете могат да гласоподават, е „ Tomb Raider: Първа задача “ . Лара Крофт (Алисия Викандер) работи като пощальон на велосипед по улиците на Лондон и тренира бокс. Въпреки че изпитва финансови компликации, Лара е доста богата. Баща ѝ Лорд Ричард Крофт (Доминик Уест) има бизнес империя, само че след мистериозното му изгубване Лара изрично отхвърля да одобри, че е мъртъв. Неспособна да продължи напред с живота си, младата жена потегля по следите му в търсене на последната дестинация, към която се е отправил татко й – именита гробница на митичен остров край крайбрежията на Япония. Въоръжена само със мощната си религия, Лара ще се изправи пред невиждани провокации и рискове, които ще изпитат волята и издръжливостта ѝ.
 Tomb Raider: Първа задача
„ Венъм “ ще даде опция на киноманите да се потопят във вселената на комиксовите герои на Марвел. В лентата на режисьора Рубен Флайшър надареният артист Том Харди влиза в ролята на провокативния публицист Еди Брок, който разследва подозрителен опит на фондация „ Живот “. Еди пробва да разобличи известния гений Карлтън Дрейк (Риз Ахмед), но манията му проваля кариерата и връзката с приятелката му Ани Уеинг (Мишел Уилямс). Докато проверява един от опитите на Дрейк, извънземното Венъм, което не може да съществува независимо на Земята и има потребност от правоприемник, се слива с тялото на Еди. Героят внезапно се снабдява с невероятни суперсили, както и с опцията да прави каквото пожелае. 
 Венъм
Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя любимец в уеб страницата на „ Великият понеделник “ –. На 31 юли, в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата кино лентата е събрал повече гласове. По традиция феновете, които вземат участие в гласуването на „ Великият понеделник “, могат да завоюват по два атрактивни подаръка всяка седмица. В края на акцията един от всички дали своят вот ще получи огромната премия – смарт часовник.

Не пропускайте най-интересното от „ Великият понеделник “ по KINO NOVA. Повече информация за акцията следете и въвна филмовия канал.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР