Visages лансираха новия си бутиков календар за 2019-та година, вдъхновен

...
Visages лансираха новия си бутиков календар за 2019-та година, вдъхновен
Коментари Харесай

Visages завъртат кръговрата в модата с новия си проект Fashion Circle

Visages лансираха новия си бутиков календар за 2019-та година, въодушевен от кръговрата в модата.

Ретро линии, вечен жанр, новаторски визии и куп хубавици изпъкват в един план, отдаден на положителната остаряла максима, че всяко ново е порядъчно забравено остаряло. И с цел да ни покажат по какъв начин тъкмо се случва кръговаратът в модата, стилистите на плана, озаглавен Fashion Circle, поемат на експедиция в търсене на изгубения жанр. Именно по този начин в каледара на Visages се появява и мъжко черно палто от 50-те.

"Създадохме Fashion Circlе с цел да покажем, че красивото е съвременно във всяка ера. Вярвам, че стилът е това, което може да ни избави от посредствеността и съм извънредно щастлива, че моделите на Visages постоянно са се чувствали от един тим - от тимът на естествената, непреходна хубост. ", споделя за плана Жени Калканджиева.

Работата по новия план на Visages продължава месеци, а Fashion Circle се ражда като креативна разновидност на тематиката, че макар всички тендеции и промяна на течения в модата, същинският жанр е вечен и всичко като че ли се върти в кръг. Съвършената форма на кръга идейно понизва целия фешън календар и ни припомня, че всичко в живота ни е кръговрат. Осем от най-наложените модели на организацията вземат участие в шест разнообразни композиции, издържани напълно в черно, като всеки от фрагментите развива друга стилова линия. Лицева кожа, лак, дантела или пайети преобладават във всяка една от фотографиите, а стайлингът съчетава облекла и аксесоари от разнообразни десетилетия с най-актуалните коленции на български и международни марки и дизайнери, като Just Cavalli, Beyond, Dan Ginkov, Iskra Art и други За да затворят стилния кръг, от Visages показват както палто, шито в годините след края на Втората международна, по този начин и към момента непоказваната колеция на младата дизайнерка Елена Златева. Бъдеще и минало се събират пред обектива на фотографа Диляна Флорентин, а стайлингът на плана е дело на креативния тандем Слав Анастасов и Хубен Хубенов. За грима на моделите, измежду които Елеонора Йоцова, Елисавета Стоянова, Мая Мирчева, Евелин Малезанова, Габриела Василева, Кристина Несторова, Владимир Енчев и Мартин Стойчев, се погрижи Марина Младенова, а косите са дело на Ники Тонев.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР