Visa даде началото на две инициативи, които ви дават възможност

...
Visa даде началото на две инициативи, които ви дават възможност
Коментари Харесай

Вкусно спестяване с Visa

Visa даде началото на две начинания, които ви дават опция да спестявате до момента в който похапвате любите си ястия. Първата е в партньорство с онлайн платформата foodpanda, а втората се осъществя на територията на цялата страна както в огромните хипермаркети, по този начин и в дребните магазини за храни и артикули от първа нужда.

Поръчайте пица, суши или скара, както и артикули от обичаните ви магазини, и ще получите 15% от сумата назад по картата си всякога, когато употребявате своята карта Visa, с цел да платите във foodpanda. Промоцията към този момент е дейна и важи за всяка направена поръчка над 10 лв. до 15 май. Освен за бюджета на всеки от нас, с тази самодейност Visa поддържа и тактиката на платформата за безконтактни, безвъзмездни и безкешови доставки, посредством които се опазва здравето на хората.

Ако сте решили да сготвите у дома вкусно ядене, с което да нагостите обичаните си хора, напазарувайте нужните артикули от определените от вас магазини за хранителни артикули и платете с вашата Visa карта бързо и безпроблемно.

С всяка трансакция над 30 лв. имате опция да спечелите една от премиите – 10 000 на стойност 50 лв. и 10 в размер на 1000 лв., които Visa дава всеки месец. Промоцията продължава до 15 юни и в нея вземат участие както огромните хранителни вериги, по този начин и дребни магазини за хранителни артикули в цялата страна.

Инициативата на Visa освен поддържа персоналния бюджет на хората, само че и МСП за търговия с хранителни артикули в цялата страна, които вземат участие автоматизирано в националната акция.

В допълнение, Visa предизвиква дейностите на издателите на Visa карти за увеличение на лимита на безконтактните разплащания в България от 50 лева на 100 лв.. Това бе значима стъпка, която има за цел да осведоми, отбрани и помогне на хората, да ги улесни с бързите, надеждни и сигурни цифрови заплащания. С новия двойно по-висок предел притежателите на български безконтактни карти могат да употребяват доста по-рядко банкноти и монети, като по този метод няма да бъдат изложени на опасности за здравето, свързани с използването на пари в брой.

Освен това, картата в никакъв случай не напуща ръката на клиента по време на безконтактни разплащания, което обезпечава спомагателен надзор и сигурност за притежателя ѝ на мястото на продажба. Също по този начин, безконтактните разплащания са по-бързи спрямо разплащанията в брой и контактните картови преводи.

Инициативите на Visa способстват за информирането на картодържателите ѝ по какъв начин да се разплащат по-бързо, по-сигурно и по-удобно със своите безконтактни карти и също по този начин ще подкрепя персоналната сигурност на хората, защото отстранява нуждата от физически контакт на POS терминалите.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР