Вирусен видеоклип на шофьор, който изглежда оставя новия Cybertruck на

...
Вирусен видеоклип на шофьор, който изглежда оставя новия Cybertruck на
Коментари Харесай

Вирусен видеоклип на шофьор на Tesla, носещ слушалки Apple Vision Pro, поражда опасения за безопасността

Вирусен видеоклип на водач, който наподобява оставя новия Cybertruck на Tesla да се ръководи самичък, до момента в който носи новите слушалки Apple Vision Pro, провокира алармени звънци на най-високите равнища на Министерството на превоза на Съединени американски щати.

Въпреки имената си, функционалностите за асистирано шофиране на Tesla – автопилот, усъвършенстван автопилот и цялостно самоуправление – не значат, че транспортните средства са изцяло самостоятелни, сподели министърът на превоза на Съединени американски щати Пийт Бътигиг в понеделник в обществените медии.

„ Напомняне — всички усъвършенствани системи за подкрепяне на лидера, налични през днешния ден, изискват човешкият лидер да управлява и да е изцяло зает със задачата за шофиране когато и да е “, Buttigieg разгласява в X (бивш Twitter).

попадна на рафтовете на магазините в САЩ 

Apple не отговори незабавно на искане за коментар. Компанията особено предизвестява да не употребявате Vision Pro по време на шофиране в своето управление за потребителя. Tesla също не отговори на искане за ком...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР