Вирус предизвика хаос в Цървена звезда само седмица преди гостуването

...
Вирус предизвика хаос в Цървена звезда само седмица преди гостуването
Коментари Харесай

Проблеми в Цървена звезда преди двубоя с Лудогорец

Вирус провокира безпорядък в Цървена звезда единствено седмица преди гостуването на Лудогорец. Вратарят Милан Борян е признат в болница в Белград.

Вчера сутринта положението на капитана се влошило, поради което е подложен под лекарско наблюдаване.

Твърдеше се, че канадският пазач е дал позитивна проба за ковид, само че това не се оказа истина. 33-годишният футболист може да пропусне мача с някогашния си тим Лудогорец в Лига Европа.

„ Орлите “ и „ звездашите “ се изправят един против различен на 30 септември в Разград. Сръбският гранд е водач в групата, откакто в първия си мач победи с 2:1 португалския Брага.

Разградчани пък приключиха 1:1 при гостуването си на Мидтиланд. В Дания Лудогорец беше без треньора си Валдас Дамораускас, който е положителен за COVID-19. Той обаче ще е на линия за конфликта със Звезда.

Според медиите в страната Борян не е единственият, ударен от стомашния вирус, поради което дуелът на Звезда с Вожодвац от шампионата на Сърбия беше отсрочен. Борян игра 90 минути при равенството 1:1 в дербито с Партизан в неделя.

Очаква се поради комплицираната обстановка в клуба мача за Купата на Сърбия на следващия ден против Вождовац да бъде отсрочен. Борян има два интервала в Лудогорец - през 2014 и по-късно сред юни 2015 и февруари 2017 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР