Виртуозните грации от Destiny Quartet този път ни водят зад

...
Виртуозните грации от Destiny Quartet този път ни водят зад
Коментари Харесай

Destiny Quartet ни потапят в магията на Усещане за жена

Виртуозните грации от Destiny Quartet този път ни водят зад кулисите на блестяща фотосесия. Те се превъплътиха в ролята на модели, с цел да ни показват своята най-голяма пристрастеност в последно време – бижутата.

В новото си видео четирите дами показват автентичен прочит на Por una Cabeza – музиката от кино класиката Усещане за жена. От фрагментите виждаме очарованието, романтиката и изяществото на дамата в цялата ѝ хубост.

Проектът е част от идният албум с репертоар от творби на типичен композитори, кино шедьоври и етномотиви, с които Destiny Quartet носят обаяние и безспорен възторг на публиката.

Виртуозните грации Лори, Гери, Звезди и Ивелина, които театралничат с бижутата West Gold and Silver насочат посланието, че всяка дама заслужава лукса да има качествени и налични бижута, които да носи със самочувствие и които да допълват самостоятелният ѝ жанр.

Тяхната философия следва убеждението, че една от основните цели на едно украшение с изключение на да радва със своята хубост и автентичност, е да пази спомените ни и да ги предава от потомство на потомство.

За цялостната визия на видеото красивите дами се довериха на Искра Стоилова, известна със своите истински арт концепции. Тя съумява да реализира съвършената симбиоза сред музика и мода, представяйки чаровните грации от Destiny Quartet в блясъка на сантименталната женственост.

С визията си стилните дами насочат посланието, че женствеността е естетика, непринуденост и страст, а хубостта на дамата е по-истинска, когато идва от душата ѝ.

Този година е извънредно сполучлива за грациите от Destiny Quartet, които събират музикалното разнообразие от цялото земно кълбо, а техните упоритост и качества към този момент неведнъж са видяни на редица интернационалните подиуми.

През юни четирите хубавици станаха част от сериала Страсти в Тоскана и записаха музиката към четвъртия му сезон. Благодарение на саундтрака Rosso Mille Miglia, Destiny Quartet са видяни от италианския композитор Riccardo Rossini и препоръчни персонално от него за влиятелно събитие в Сирмионе, където бяха приветствани от Флавио Бриаторе и именитата певица Тина Търнър.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР