Виртуозът в числовите игри Еврошанс създаде поредната сензация, след като

...
Виртуозът в числовите игри Еврошанс създаде поредната сензация, след като
Коментари Харесай

Александър Петров – момчето, което спечели 100 000 лева от Еврошанс

Виртуозът в числовите игри " Еврошанс " сътвори следващата сензация, откакто се разбра, че супер облага от 100 000 лв. е зарадвала късметлия от Враца дни преди празниците.

Вече е ясно, че огромният печеливш е 23-годишният Александър Петров, който живее и учи в София, само че е играл в родната си Враца. Накратко - Алекс е момчето, което завоюва 100 000 лв. от " Еврошанс ", само че в действителност е доста повече. Той е предстоящ психолог и сегашен късметлия.

Младежът завоюва шестцифрената сума, като отгатна 11 от 11 цифри в обичаната си числова игра. Щастливецът доближава до страхотното попадение след залог от единствено 20 стотинки.

" Не мога да допускам, че всичко това се случва на мен. Когато съм чел историите на хората, които печелят от " Еврошанс ", скрито съм се надявал да съм на тяхно място. А в този момент, когато това стана действителност, не знам какво да върша. Просто няма по какъв начин да си квалифициран за такова благополучие ", споделя с усмивка Александър.

Любимата числова игра чества 12 сполучливи години на българския пазар. Тегленията на " Еврошанс " можете да следите в пунктовете на " Евробет " и онлайн на eurobet.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР