Виртуално копие на текста за песента Hey Jude, написан от

...
Виртуално копие на текста за песента Hey Jude, написан от
Коментари Харесай

Виртуално копие на текста за песента „Hey Jude“ беше продадено на търг

Виртуално копие на текста за песента " Hey Jude " , написан от Пол Маккартни, беше продадено за 76 800 щатски $ (57 000 лири) на търг, оповестиха Агенция Франс Прес и Би Би Си.

Незаменимият токен е от продажбата на предмети от персоналната сбирка на Джулиън Ленън , огромният наследник на Джон Ленън.

Пол Маккартни написа " Hey Jude " през 1968 година, с цел да утеши дребния тогава Джулиън след развода на родителите му. Първоначално тя се е наричала " Hey Jules ".
Дигитална версия на други движимости, като черна мантия, носена от Джон Ленън във кино лентата " Помощ ", или електрическа китара, подарена на Джулиън от татко му, са продадени за суми от 11 500 до 22 400 $.

Незаменимите токени съставляват документи за достоверност, свързани с виртуален обект, които го вършат неповторим. Въпреки че наличието им може да бъде копирано, самият незаместим токен си остава " оригиналът ".

Част от приходите от търга са предопределени за фондацията на Джулиън Ленън, която подкрепя планове за запазване на околната среда, за чиста вода и за филантропични дела.

Джулиън Ленън резервира самите предмети.

Оригиналният текст на " Hey Jude ", написан на ръка, беше продаден за 731 000 английски лири през 2020 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР