Virgin Media стартира новата почивна седмица с оферта, която не

...
Virgin Media стартира новата почивна седмица с оферта, която не
Коментари Харесай

Virgin Media ще ви даде 4K LG телевизор безплатно или ще вземе £250 от следващата ви сметка, ако пазарувате днес

Virgin Media започва новата почивна седмица с оферта, която не може да бъде пропусната за почитателите на малкия екран, защото дава на купувачите избор да изберете безвъзмезден тв приемник или £250 заем за сметка. Това е известна договорка, определена от доставчика и защото търсенето евентуално ще скочи, както нормално, няма да съществува дълго.

Доставчикът дава на всички нови купувачи избор сред две големи безвъзмездни покупки; можете да изберете чисто нов тв приемник LG, без да платите нито стотинка. За да бъдем по-точни, всеки, който избере телевизионната част от договорката, ще получи тв приемник LG за £249,99, цялостен с потапящ тон, LED екран и 4K Ultra HD.

И в случай че нов 43-инчов смарттелевизор не е нужен в дома ви, не се тормозете, защото към момента можете да се възползвате от договорката, само че плащайки по-ниска цена за своя ефирен пакет. Всичко, което би трябвало да извършите, е да изберете заем за сметка от £250 - това значи, че те ще вложат част от парите ви за разноски...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР