Virgin Galactic разкри интериора на космическия си самолет. Компанията показа

...
Virgin Galactic разкри интериора на космическия си самолет. Компанията показа
Коментари Харесай

Virgin Galactic показа интериора на новия си космически самолет за туристи

Virgin Galactic разкри интериора на галактическия си аероплан. Компанията сподели кабина с направени по поръчка места и " галактическо огледало " по време на виртуален тур, който показва по какъв начин пасажерите се чака да преживеят полета на ръба на космоса , осведомят " Ройтерс " и " Гардиън ".
 Клиенти на Virgin Galactic се отхвърлят
Клиенти на Virgin Galactic се отхвърлят

В края на октомври

За билет от 250 000 $ пасажерите, които са си платили за суборбиталния полет на борда на изстрелвания във въздуха от придвижване аероплан VSS Unity, ще бъдат пристегнати на шест особено направени места и ще могат да се насладят на гледката през 12 прозореца с кръгла форма, откакто се изкачат на 97 километра над Земята. Самолетът има още пет прозореца.

Providing safety without distraction, quietly absorbing periods of sensory intensity, and offering each astronaut a level of intimacy required for personal discovery and transformation. Take a look at the interior design of our spaceship cabin. https://t.co/mHy1c3JWUB pic.twitter.com/CQfDjTCZg3
— Virgin Galactic (@virgingalactic) July 28, 2020
Главният галактически инженер на Virgin Galactic Джордж Уайтсайдс разяснява, че пасажерите ще могат да станат от местата си и да усетят безтегловното положение в кабината.

До момента 600 клиенти са се записали и други минимум 400 демонстрират интерес , добави той.
 Virgin Galactic сподели кораба за галактически туристи
Virgin Galactic сподели кораба за галактически туристи

Стойността на билета за един екскурзиант е $200 000

Все още не е избрана дата на първия галактически полет с клиенти. Британският създател на компанията сър Ричард Брансън се чака да бъде на борда.

Брансън съобщи предходната година, че се надява първото пътешестване да се реализира " до месеци, а не години ".

Джордж Уайтсайдс разкри още, че в кабината също има огромно кръгло огледало в задната част, с цел да " разреши на нашите клиенти да се видят в космоса по невъобразим метод досега ".

Самолетът, който ще бъде прикован към по-голям аероплан, се възнамерява да излетява от космодрума на компанията в Ню Мексико и да се откача във въздуха на път към ръба на космоса. Пътуването ще продължава 90 минути.

Virgin Galactic се бори за предимство в галактическия туризъм с плана на SpaceX, подхванат от създателя на " Тесла " Илън Мъск, и с Blue Origin на шефа на " Амазон " Джеф Безос.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР