Вирджил ван Дайк, най-скъпият защитник в историята на футбола, най-вероятно

...
Вирджил ван Дайк, най-скъпият защитник в историята на футбола, най-вероятно
Коментари Харесай

Ван Дайк ще бъде в състава на Ливърпул за дербито

Вирджил ван Дайк, най-скъпият бранител в историята на футбола, най-вероятно ще дебютира за Ливърпул в дербито от шампионата за ФА Къп против Евертън, написа организация " Ройтерс ". Неговите документи към този момент са уредени след прехвърлянето от Саутхамптън на стойност 75 милиона английски лири и той е разполагаем на мениджъра Юрген Клоп.

Ван Дайк най-вероятно ще стартира мача на пейката, а Мохамед Салах и Садио Мане са под въпрос. Причината се крие в това, че двамата ще участват на церемонията за футболист на годината в Африка предната вечер, като към момента не е несъмнено по кое време ще се завърнат. Ливърпул въпреки всичко им е обезпечил частен аероплан.

" При нас играят двама от тримата най-хубави футболисти на Африка, тъй че ние сме длъжни да уважим специфичния им ден. Единствената разлика сред тях и останалите ни играчи е това, че ние ще спим в хотел, а те - в аероплан ", сподели мениджърът на Ливърпул преди мърсисайдското дерби.
Behind-the-scenes at Melwood.

Watch extended footage of @VirgilvDijk's first #LFC training session only on @LFCTV GO https://t.co/Sc49obxCCg pic.twitter.com/10ZbL0TCeq
— Liverpool FC (@LFC) 3 януари 2018 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР