Вирджил ван Дайк и Тиаго Алкантара по всяка вероятност ще

...
Вирджил ван Дайк и Тиаго Алкантара по всяка вероятност ще
Коментари Харесай

Ван Дайк и Тиаго Алкантара са на линия за дербито с Арсенал

Вирджил ван Дайк и Тиаго Алкантара по всяка възможност ще бъдат разполагаем на мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп за неделното дерби с Арсенал на „ Анфийлд “. Централният защитник пропусна мача с Челси през седмицата, само че към този момент тренира обикновено. Испанецът пък не е играл от февруари поради травма в бедрото, само че от няколко дни взе участие в заниманията на цялостни обороти и евентуално също ще бъде включен в групата на мърсисайдци за конфликта против водача в Премиър лийг.

„ Вирджил ван Дайк възобнови тренировки. Луис Диас и Тиаго Алкантара също упражняват. Планът за Луис е да бъде на 100% за мача с Лийдс. Той дълго време бе отвън игра, тъй че би трябвало да бъдем деликатни. Най-вероятно няма да го използваме в неделя. Ситуацията с Тиаго е малко по-различна. Той към този момент тренира три-четири пъти с тима, тъй че може да бъде разполагаем. Трябва да забележим по какъв начин се усеща през днешния ден.

Микел Артета гради нещо от няколко години и резултатът е впечатляващ. В играта на Арсенал има добър футбол и рискови страсти. Добър метод на игра. Не знам какво да кажа за нас, само че въпреки всичко мачът е на „ Анфийлд “, играем вкъщи и би трябвало да покажем реакция. „ Анфийлд “ не е единственото нещо, на което да разчитаме, макар че комбинацията от нашите последователи, терена и момчетата е много добра.

Трябва обаче да играем и добър футбол и да направляваме топката в решаващите зони. Големият ни проблем против Челси бе, че когато притежавахме топката, елементарно в губехме. Не би трябвало да е по този начин. Това, което ми хареса в мача, бе желанието и пристрастеността. Трябва да помогнем на момчетата с разнообразни неща, само че в семейства голям подтик може да бъде публиката “, съобщи Клоп по време на днешната си конференция.

" По време на тренировките би трябвало да вземам решения за тима въз основа на това, което виждам. Това отваря вратата за всички. Не мога непрекъснато да желая нещо, което не съм получил. Наистина съм спокоен в този миг. Виждам всичко и основавам решенията си на това. Накрая ще забележим какъв ще е резултатът ", добави германецът. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР