Виолета Сечкова, бивша телевизионна водеща и приятелка на Александър Сталийски

...
Виолета Сечкова, бивша телевизионна водеща и приятелка на Александър Сталийски
Коментари Харесай

Приятелката на Котарака Вили Сечкова стана почетен консул на Южна Корея


Виолета Сечкова, някогашна телевизионна водеща и другарка на Александър Сталийски от близкия до премиера кръг " Котараците ", е назначена за почетен консул на Южна Корея за област Пловдив. Избрана е на тази служба от държавното управление на Република Корея, прецизират от прессулжбата на Министерския съвет.

Според известието тя е предпочетена за поста, защото е управител на компанията " Синопойнт " ЕООД, която е формален ритейлър на корейската компания Samsung у нас.

Сечкова е придобила компанията преди по-малко от година - през март 2020 година, демонстрира информация в Търговския указател. Купила е компанията от Михаил Алексиев Захариев. " Синопойнт " е учредена при започване на 2013 година от Диана Крумова Иванова с 6600 лева капитал, който към днешна дата е 226 674 лева

Приходите от продажби на " Синопойнт " възлизат на 651 хиляди лева за 2018 година, след като е последният оповестен финансов доклад на сдружението. Печалбата му към оня миг е 35 000 лева по отношение на 3000 лева година по-рано.

В държавното известие не е посочено от коя дата " Синопойнт " е формален ритейлър на Samsung у нас. От години " Поликамп " е дистрибутор на битова техника на " Самсунг " у нас, а " К и К Електроникс " е формален вносител на телефоните на корейската компания.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР